Haberler

Afili Aşk 27. bölüm fragmanı yayınlandı: Liste savaşları başlıyor

Güncelleme:

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Afili Aşk'ın 27. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Afili Aşk yeni bölüm fragmanında Volkan ve Kerem'in liste hazırlaması üzerine Ayşe ve Gonca harekete geçerek liste savaşlarını başlatıyor. İşte Afili Aşk'ın merakla beklenen 27. bölüm fragmanı...

Başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı ekranların sevilen dizisi Afili Aşk'ın merakla beklenen 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Afili Aşk yeni bölüm fragmanında Kerem ve Volkan'ı partide yakalayan Ayşe, "Gerçekten harika bir gün geçiyorum. Önce mesaideyim diyen sevgilimi alem yaparken yakalıyorum. Ardından kankasını diğer deli kankasından kurtarmaya gidiyorum." sözleriyle Kerem'e sitem ediyor.

Arkadaşı tarafından kaçırılan ve zor durumda olan Volkan ise, "Beni buradan kurtarın. Balıklara yem olmak istemiyorum" diyerek Kerem ve Ayşe'den yardım istiyor.

"LİSTE SAVAŞLARI BAŞLIYOR"

Fragmanın sonunda Volkan ve Kerem'in liste hazırlaması üzerine Ayşe ve Gonca harekete geçerek liste savaşlarını başlatıyor.

Afili Aşk 27. bölüm fragmanı yayınlandı: Liste savaşları başlıyor

AFİLİ AŞK 26. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Volkan ve Kerem'in liste hazırlaması üzerine Ayşe ve Gonca harekete geçerek liste savaşlarını başlatıyor. Muhsin'in geçmişte yaptıkları bir gölge gibi onları takip eder. Kerem bu geçmişin stresiyle baş etmeye çalışır. Ayşe ise Kerem'in yaşadığı stresin iş ile ilgili olduğu düşüncesine kapılır. Hem Kerem hem de şirketteki çalışanlara motivasyon günü düzenler. Modamu'da motivasyon günü, büyük sürprizlere ve şüphelere sebep olur.

Afili Aşk 27. bölüm fragmanı yayınlandı: Liste savaşları başlıyor

Şirkete gelen eğitim koçu ''güven'' üzerine testler yapar ve Kerem bu testlerde sınıfta kalır. Kerem Ayşe'nin radarına takılmıştır bir kere, artık gözü Kerem'in üstündedir. Üstüne bir de Kerem ve Volkan'a sürpriz bir arkadaş ziyaretiyle gündeme gelen bekarlığa veda partisi işleri daha çok karıştırdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çağlar Ertuğrul Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

Bir Zamanlar Anadolu:

Vallahi artık bunların fragmanını bile görünce zaplıyom hemen, yatlar, katlar, lüks arabalar, zenginlik, nsl, mülk saçma sapan aşklar, ihtiras, aldatmalar, yalandan ağlamalar öfff baydınız artık, izleyenler size soruyom ne anlıyorsunuz bu dizilerden?!

6
0
yanıtYanıtla
Vay vay:

Neler karıştırmışlar bunlar böyle

3
0
yanıtYanıtla
WOLF:

yat kalk yat kalk hep diziler böle

0
0
yanıtYanıtla
ercan:

bir üzüldük sormayın bıktık bu dizilerden kırk sene seyretmesek aklımıza gelmezler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title