Haberler

Abla Kardashian Tüm Doğum Kilolarından Kurtuldu

Güncelleme:

Bir süre önce üçüncü bebeğini dünyaya getiren Kourtney Kardashian hamilelik kilolarına karşı verdiği mücadaleyi sonunda kazandı. Abla Kardashian düzgün fiziğiyle göz kamaştırdı.

Bir süre önce üçüncü bebeğini dünyaya getiren Kourtney Kardashian hamilelik kilolarına karşı verdiği mücadaleyi sonunda kazandı. 37 yaşındaki Kardashian, geçen haftayı partneri Scott Disick ve üç çocuğuyla birlikte Meksika'da Calabasas'ta tatilde geçirdi.

Kourtney Kardashian'ın hamilelik kilolarından tamamen kurtulduğu dikkatlerden kaçmadı. Kardashian, üçüncü bebeğini dünyaya getirdikten sonra 63 kilo olduğunu ama şimdi 52 kiloya indiğini açıklamıştı. Kourtney Kardashian ile 31 yaşındaki partneri Scott Disick'in 5 yaşında Mason, 2 yaşında Penelope ve 5 aylık Rign adında üç çocuğu var.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kourtney Kardashian Magazin Haberler

500

Yorumlar (42)

Çift Başlı KartalMobil-ANDROID:

haber mi lan bu şimdi bana ne

1
239
yanıtYanıtla
BenEla:

Bumu güzel, yaglarini aldirirken göbegini unutmus herhalde, Eeee bendede para olsa bi bakimdan cillop gibi olurum valla, gerci bakimsizda güzelimmm ben :))

3
104
yanıtYanıtla
,,,,AHiRET HAVA YOLLARI,,,,:

Tecrübeli kaptanimiz, , azrail bu ugursuz ve hayirsiz seytan kadini, , bulundugu yerden alip cehenneme götürmeye her, an hazirdir. . vakti saati gelince alip götürecektir. .

5
67
yanıtYanıtla
Samsunlu:

Bu yosmada ikidebir haber konusu oluyor ne iş

3
66
yanıtYanıtla
Yeter Artık Mobil-ANDROID:

Lanet olsun vereceğiniz habere

11
49
yanıtYanıtla
Ah Be KardeşimMobil-ANDROID:

mihrap değil aga mihrak :)

2
11
yanıtYanıtla
DENİZLİSPORLU HOROZ:

BU KÜRT KADINLARI ÇOK SEKSİ. .

3
10
yanıtYanıtla
DİLEK K.:

ailecek süperler:)

0
12
yanıtYanıtla
HendrixmobilWeb@haberler.com:

Bim Türk kızları olsa 20 sene de veremez bu kiloları.

6
6
yanıtYanıtla
gercekcimobilWeb@haberler.com:

bu kardashian ailesi hdp li, hdp lilerde kökü ermeni, bunlar akraba ve vatan dusmanlari, bunlara verecen ayari, vuracan kirbaci

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title