Haberler

5 Ay Önce Bircan Bali'den Boşanan Şenol İpek, Nur Şipka ile Nişanlandı

Güncelleme:

Mayıs ayında Bircan Bali ile 5 yıllık evliliğini anlaşmalı olarak bitiren Şenol İpek, kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı Nur Şipka ile dün akşam nişanlandı.

Ünlü sunucu Bircan Bali ile olan 5 yıllık evliliğini geçtiğimiz mayıs ayında anlaşmalı olarak bitiren Şenol İpek, Nur Şipka'yla nişanlandı. İpek, yaşadığı mutluluğu Instagram hesabından sevenleriyle paylaştı.

"NİŞAN YÜZÜKLERİMİZ TAKTIK"

Boşandıktan kısa bir süre sonra Nur Şipka ile aşk yaşamaya başlayan eski manken Şenol İpek, yaşadığı mutluluğu şu sözlerle anlattı: "Rabbim mutlu olacak insanları hep birlikte yaşatsın. Dostlarla, arkadaşlarla, aile ile ve mutlu yuva kuracağın bir eşle. Kimine göre erken kimine göre geç ama en güzel zaman yaşadığımız an elbette oda bizim için şu an. Bizim için mutlu bir yuvanın saadetin başlangıcı oldu. Ailelerimiz arasında ilk adımımızı hayırlısı ile attık, nişan yüzüklerimizi taktık. Siz mutlu olun biz mutlu olalım. Herkes mutlu olsun."

5 Ay Önce Bircan Bali'den Boşanan Şenol İpek, Nur Şipka ile Nişanlandı

"YOLLARIMIZA AYRI DEVAM EDECEĞİZ"

Boşandıktan sonra birlikte kamera karşısına geçen Bircan Bali ve Şenol İpek, "Herkese merhaba. Çok uzun zamandır bizden birlikte fotoğraf ve video istiyordunuz. Biz de sizleri kırmadan, bilmeniz gereken bir durumu açıklayacağız. 5 yıllık evliliğimizi bugün itibariyle mahkeme kararıyla resmen noktaladık. Hayırlısı böyleymiş. Dost, arkadaş kalmayı tercih ettik. Medeni bir şekilde boşanma kararı aldık. Yollarımıza ayrı ayrı saygılı şekilde devam edeceğiz. Merak etmeyin, biz çok iyiyiz. İkimiz için iyi olacak" demişti.

5 Ay Önce Bircan Bali'den Boşanan Şenol İpek, Nur Şipka ile NişanlandıBircan Bali ve Şenol İpek

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bircan Bali Şenol İpek Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

SAĞDUYU:

BU ADAMLA EVLENMEYİ DÜŞÜNEN KIZI ZEKA TESTİNE TABİ TUTMAK LAZIM.

9
1
yanıtYanıtla
Sabahat:

Ben olsam bu adamla asla evlenmem. . Bu adama güven olurmu hic. . . . tipi tip degil birkere. . .

7
1
yanıtYanıtla
Bilge:

O değil de bu adam bu fizikle nasıl mankenlik yapmıştı onu hiç bir zaman anlamadım. Ülkemizde fizikle yapılacak işler bile torpille oluyor, iş imkanları o kadar aslanın midesinde yani.

3
0
yanıtYanıtla
Emekli48:

Gençleri böyle boş yalan laflarla aldatmayın. Yuva kurmak zordur. O yuvanın yıkılması kolaydır amma küçücük çocuklar için asla geri gelmiyecek ruh halinin darmadağın olmasınında başlangıcıdır.

2
0
yanıtYanıtla
corci:

nerden de buluyor böyle kızları ya,

1
0
yanıtYanıtla
Adem67nrw:

Esra sen yeterki mutlu olmak iste

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title