Haberler

2012 Onların Yılı

Düşes Catherine Sekiz yıllık inişli ve çıkışlı bir ilişkinin ardından geçtiğimiz yıl İngiltere Prensi William ile evlenen ve Düşes unvanı alan Catherine'in....

Düşes Catherine

Sekiz yıllık inişli ve çıkışlı bir ilişkinin ardından geçtiğimiz yıl İngiltere Prensi William ile evlenen ve Düşes unvanı alan Catherine'in 2012'den en büyük dileği bir çocuk sahibi olmak. Kraliyet ailesinin de bu konudaki onayını alan Catherine, çocuk sahibi olabilmek için doktor kontrolüne girdi. Catherine bu nedenle ilk olarak kilo alacak.

Beyonce

Beyonce, son bir yıldır müzik kariyerinden elini eteğini çekmiş durumda. Beyonce, bebeğinin ilk yılında da evden çok ayrı kalmayı planlamıyor. Ancak bu süre zarfında kendi giyim koleksiyonu ve parfümleri üzerine yoğunlaşacak.

Lady Gaga

Lady Gaga, son birkaç yılın kendinden en çok söz ettiren ismi oldu. 'The Vampire Diaries' isimli dizinin oyuncularından Taylor Kinney ile yılın son günlerinde aşk yaşamaya başlayan Gaga, bu yıl yeni bir albüm çıkaracak.

Victoria Beckham

Geçtiğimiz yıl bir kız çocuk sahibi olan Victoria Beckham, hem iş hem de özel hayatında mutluluğun zirvesinde. Kocası David Beckham'ın bir Fransız takımına transfer olmasının ardından Fransa'da yaşamaya başlayacak. Böylece Londra ve New York'un ardından Paris'i de fethedecek olan Beckham, bir tasarımcı olarak altın günlerini yaşamayı planlıyor.

Jessica Alba

Jessica Alba, geçtiğimiz yıl ikinci çocuğunu da kollarına aldı. Hamilelikte aldığı kiloları hızlı bir şekilde veren ve kendisine yollanan senaryolar içinden birini seçmeye çalışan Alba, bir yandan da iş kadını olmak için kolları sıvadı. Alba, kadınların hamilelik dönemindeki ihtiyaçlarını karşılayacağı bir şirket kurmayı planlıyor.

Alessandra Ambrosio

Ünlü manken Alessandra Ambrosio, yılın son günlerinde ikinci bebeğine hamile olduğunu açıkladı. 3 yaşında bir kızı olan Ambrosio ve nişanlısı Jamie Mazur, ikinci çocuklarının doğumundan sonra evlenmeyi planlıyor.

Kardashian Ailesi

Geçtiğimiz yıl ismi en çok konuşulan ailelerden biri Kardashian'lardı. Kim Kardashian, gelecek yıl yeni bir kitap yazıp eteğindeki taşları dökecek. Ayrıca bir filmde de rol alacak olan sosyetik güzel, kendi güzellik merkezini de kurmayı planlıyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Alessandra Ambrosio Victoria Beckham Jessica Alba Magazin Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title