Haberler

Şarkıcı Serpil Benay'dan çok konuşulacak itiraf: Yıllar önce İbrahim Tatlıses'in istismarına uğradım

Güncelleme:

Gökay Kalaycıoğlu'nun Uçankuş TV'de yayınlanan programına konuk olan şarkıcı Serpil Benay, yıllar önce İbrahim Tatlıses'in istismarına uğradığını itiraf etti. Yaşadıklarını anlatan şarkıcı, "Bu olay benim bitişim oldu" dedi.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Uçankuş TV'de yayınlanan Cumartesi Magazin'in bugünkü konuğu 80 ve 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Serpil Benay oldu. Canlı yayında samimi itiraflarda bulunan Benay, İbrahim Tatlıses hakkında çok konuşulacak iddialarda bulundu.

"İSTİSMAR EDİLMEM BENİM BİTİŞİM OLDU"

"Cinsel istismara uğradın mı?" sorusu üzerine konuşan Serpil Benay, 25-30 yıl önce İbrahim Tatlıses'in istismarına maruz kaldığını söyledi. Yaşadığı olaydan sonra kariyerinin bittiğini söyleyen şarkıcı, "İsmim öne çıksın diye yapmıyorum bunun. Benim böyle şeylere ihtiyacım yok. Öyle bir şey yaşandığı için erkek arkadaşım ayaklandı. O zaman bir sürü olaylar oldu. O da benim bitişim oldu. Tam bitirdiler beni" dedi.

Şarkıcı Serpil Benay'dan çok konuşulacak itiraf: Yıllar önce İbrahim Tatlıses'in istismarına uğradım

"İBRAHİM TATLISES'İN MAĞDURLARINI ÇAĞIRSAN 5 SENE PROGRAM YAPARSIN"

Dans sanatçısı Leyla Adalı'nın İbrahim Tatlıses'in tacizine uğradığını itiraf etmesinin üzerine konuşan Serpil Benay, sözlerine şöyle devam etti: "Böyle şeyler bana çok geliyor. Benim yaşadığım bunlar hepsi aynı şeyler işte. Gazino kulisler ve televizyonlarda herkes aynı şeyleri yaşıyor. İbrahim Tatlıses'in mağdurlarını çağırırsa burada 5 sene her gün program yaparsın. Bazı insanlar utanıyor. Ben de utanıyordum ama sonra ben ne yaptım da utanıyım ki dedim. Ya da Leyla Adalı niye utansın ki?"

İbrahim Tatlıses'in hakkındaki iddialara ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

İbrahim Tatlıses Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki!
500

Yorumlar (5)

Levent DEĞİRMENCİ :

etme blma dunyası ıste sonunda bastona mahkum oldu ne dıyelım bazen gercekler ortada

91
11
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Çaptan düşen birilerine saldırmaya başlıyor, demezler mi bu güne kadar aklın neredeydi ..

25
70
yanıtYanıtla
Göklerin Hakimi:

Sözde bunlar halk'a mâl olmuş kişiler ama ahlaksızlık lari diz boyu vatandaş yaparsa zina bunlar yaparsa çapkınlık adı.Etme bulma bulma dünyası yaptıklarının cezasını bu dünyada çekiyor öbür tarafta da nasıl hesap verecekler Allah bilir artık.İnsan neydim değil ne olacak demesini bilmeli bilmeyene de bildiriyorlar işte. Bir insan ne kadar güçlüyse bir o kadarda tehlikededir çünkü düşmanı çoktur..

61
10
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

İlk defa ismini duydum bu şarkıcı bayanın,,

10
3
yanıtYanıtla
Şerafettin Şeker:

bu güne kadar nerdeydin derler adama şimdimi aklına geldi uğradığın tacizmi tecavüzmü

9
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title