Haberler

Okan Kurt'un alıkonulduğu kavgada yeni detaylar! Baba Abdi Kurt'un aracı parçalanmış

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dün akşam sosyal medya hesabından yayınladığı videoda eski eşi Okan Kurt'un kardeşinin sahibi olduğu restoranının yan tarafındaki komşularıyla kavga ettiği hatta mekanda alıkonulduğunu söyledi. "Okan'ın can güvenliği yok" diyen şarkıcı, polislerin ve basın mensuplarının olay yerine gitmesini istedi.

OKAN KURT: CUMHURBAŞKANI'NIN HATRINA SUSTUK

Kavga sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Okan Kurt, "Ben kız kardeşimin dükkanına geldim. Yandaki arkadaşlar tehdit edince aramızda bir arbede çıktı. Ondan sonrada onlar öyle kafalarına göre bir şeyler yapmaya çalıştı. Biz de öyle bir cevap verdik. Tehdit burada bir arkadaş var, ben 'Cumhurbaşkanı'nın berberiyim' diyor. 'Ben bu sokağın sahibiyim' diyor. Bizim Cumhurbaşkanı'na boynumuz kıldan ince. Bugüne kadar sustuysak da zaten Sayın Cumhurbaşkanımızın hatırına sustuk. Ama ben burada 'Bu sokağın sahibiyim' bilmem ne, bunlar doğru şeyler değil. Gelmişler burada bizi buradan çıkaracaklarmış. Aileme 'Siz buradan gideceksiniz' tehditleri. Arabamızı parçalamışlar, babamın arabasını parçalamışlar. Küçücük kız kardeşimin üzerine yürümüşler"

KURT'UN BABASININ ARABASI PARÇALANDI

Çıkan kavgada Okan Kurt'un arabası da parçalandı. Çok sayıda polis ekibinin geldiği olay yerinde Kurt'un babasının arabasının silecekleri ve dikiz aynaları kırıldı. Olay yerinde basın mensuplarıyla konuşan Kurt, "Bu mu insanlık. Bakın arabayı ne hale getirmişler" dedi.

Okan Kurt'un alıkonulduğu kavgada yeni detaylar! Baba Abdi Kurt'un aracı parçalandı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Demet Akalın Okan Kurt Haberler

500

Yorumlar (7)

cüneyt dönmez:

her türlü pisliğin içindesiniz, sırf kocan batırdığı firma için tazminat ödemesin diye yalandan boşandınız, şimdide mafyavari hareketler ve bizim çocuklarımız hergün sizin gibileri tvde izliyor, seviyor örnek alıyor. Yazık.

186
23
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Kendi borcuydu eşinin şahsi malvarlığına da el konulmasın diye boşandılar. Bu da gayet normal. Zaten mantıksız olan benim yıllar önce başladığım işte zarar ettiğimde eşimin çocuğumun malvarlığına onların kendi imkanlarıyla kazandıklarına da el konulması. Bunun dışında mafyavari hareketler yapan da o kimse komşu dükkan sahipleri. Okan in yaptığı birşey yok ortada. Polis çağırmışlar normal olarak. Şimdi sırf ünlü karşıtlığı için sallamaya gerek yok insanlara. Hakliya haklı haksiza haksız.

yanıt43
yanıt33
ferhat atmaca:

vay be cumhurbaşkanının berberi demek. saçımızı savcılık kararıyla sıfıra vurabilir. ben olsam bende korkardım bu tehdit karşısında.

62
11
yanıtYanıtla
EVO20 :

Her cumhurbaşkanının bişeyiyim diyene inanacaksanız yazık kafanıza :D Sırf düzenbazlık uğruna borçları ödememek için boşandılar utanmadan daha konuşuyorlar kameraya karşı!

56
12
yanıtYanıtla
ferfer :

bu adamda amma ödlek çıktı karısı halleder yine bu işide

45
10
yanıtYanıtla
sedo özal:

bunlar nasıl işadmı anlamıyorum.bu sanatcılar nerden buluyor bunları.2-3 sene önce evlerine haciz gelmedimi.demet bu herifi boşamadımı.hala carıl-curuk işlerle gündeme geliyor.

38
5
yanıtYanıtla
Aslı Can:

..Adama resmen saldıran kendisi..sen kendini ne zannediyorsun sen kimsin millete saldırıyorsun.tabii millette sende dayak yiyecek değil.hakli bulmadim.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title