Haberler

    Hakan Ural'dan babası Selçuk Ural'a canlı yayında 'Kıro' tepkisi: Gereksiz bir açıklama

    Güncelleme:

    Magazin yorumcusu Hakan Ural, Nur Tuğba Namlı ile gerçekleştirdiği programda babası Selçuk Ural'ın "Ülkemizin yüzde 90'ı kültürsüz, kıro" açıklamalarına tepki gösterdi. Ural, "Gereksiz bir açıklama" dedi. Ayrıca babasının hatasıyla yüzleşmesi gerektiğini de dile getirdi.

    Müzisyen Selçuk Ural, geçtiğimiz günlerde yaptığı "Ülkemizin yüzde 90'ı kültürsüz, kıro" açıklamaları nedeniyle büyük tartışma yaratmıştı. Geniş bir çevreden tepki yükselene Ural'a magazin yorumcusu oğlu Hakan Ural'dan da tepki geldi.

    "GEREKSİZ BİR AÇIKLAMA"

    Kanal D ekranlarında Nur Tuğba Namlı ile birlikte "Neler Oluyor Hayatta" adlı programı sunan Ural, babasının sözlerine yönelik "Talihsiz, üzücü ve gereksiz bir açıklama" ifadesini kullanarak "Akıl sır erdiremeyecek benzetme, teşbihler var. Aşağılamak olur mu?" dedi.

    "İNSANLARI YAPTIĞI İLE BAŞ BAŞA BIRAKMALIYIZ"

    Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses gibi Arabesk müziğin usta isimlerine olan hayranlığını her seferinde dile getiren Hakan Ural, sözlerini bir kez daha yineleyerek "şarkıları çok kıymetli" ifadesini kullandı. Usta sanatçılar için "halkın büyük bir çoğunluğunun duygusunu tam damardan yakaladıkları için onlar çok seviliyor" dedi. Ardından da "Burada ricam, insanları yaptığı ile baş başa bırakmak " diyerek müzik tercihlerine saygı duyulması gerektiğini vurguladı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Hakan Ural Magazin Haberler

    500

    Yorumlar (3)

    Murat Püsküllü:

    Adam dogru söylemis 90 olmazsada 60 kesin

    17
    3
    yanıtYanıtla
    Kukari Badi:

    Babasının yaptığı tanımın içerisine kendisi de dahil olduğu için bozulmuş arkadaş.

    11
    4
    yanıtYanıtla
    hülya öz:

    gecen hakan uralın kızının dudağından öperken fotosu vardı inanamıyorum çok kötü bir durum

    1
    2
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title