Haberler

LÖSEV ile Umut Var! Canım Kardeşim'in Ağlatan Finali Böyle Değişti

Güncelleme:

LÖSEV, kuruluşunun 20. Yılı kutlaması adına, 1973 yılında efsane yönetmen Ertem Eğilmez tarafından çekilen ve lösemili bir çocuğun hikayesini anlatan "Canım Kardeşim"in hikayesini yeniden yazdı.

Kuruluşunun 20. Yılını kutlayan , anlamlı bir projeye imza attı. Başrollerini Tarık Akan ve 'nin paylaştığı 'Canım Kardeşim' isimli sinema filminin sonu değiştirilerek kısa film haline getirildi.

KAHRAMAN BU KEZ HAYATTA KALIYOR

Projede, usta oyuncu 'ı, oğlu Barış Üregül canlandırdı. Filmin orijinalinde Kahraman'ın son isteği olan televizyonu alabilmek için her yolu deniyor ancak küçük çocuk televizyonu göremeden hayatını kaybediyordu. Ancak LÖSEV'in yüreklere dokunan finalinde, lösemiden kurtulan kahraman bu kez ağabeyinin kollarında uyanıyor ve birlikte televizyon izliyor.

LÖSEV ile Umut Var! Canım Kardeşim'in Ağlatan Finali Böyle Değişti

Lösemili çocuklara umut aşılamak adına yeniden canlandırılan efsane filmin sonunda olduğu gibi, LÖSEV sayesinde çocuklar yüzde 98 oranla lösemiyi yenebiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tarık Akan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (13)

SSK EMEKLİSİ:

BU FİLMİ İZLEYENLER, ZAMANINDA MEMLEKTİMİN HALİNİN BÖYLE OLDUĞUNU BİLMESİ AÇISINDAN ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEKLEME . ŞU SAĞLIK KONUSUNDA BU İKTİDAR VARYA , DEVRİM YAPDI, DEVRİM , DARISI REFAH SEVİYEMİZE . . .

2
7
yanıtYanıtla
vuslat:

Bu filmi ne zaman izlesem hep ağlamışımdır. Bu seferde ağladım ama bu sefer mutluluktan. Çok güzel düşünenden Allah razı olsun SÜPER olmuş. . . . . .

9
0
yanıtYanıtla
Tugba binici:

Kim düşündüyse aklına,kim uyarladıysa emeğine sağlık.

8
0
yanıtYanıtla
Togi:

Süpersin Lösev! Allah tüm yardıma muhtaç olan hastalara acil şifa ailelerine sabır versin. . .

6
0
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK BJK:

Güzel yapmışlar bu film gerçekten unutulmaz

5
0
yanıtYanıtla
_._:

Orjinaliyle birebir olmuş. Birkaç kere izledim, Ve mutlu sonla bitmiş üstelik, ne güzel:)

4
0
yanıtYanıtla
Anne:

Ne kadar güzel bir haber, tedavi başarısı ?'' nın üzerine çıkmış. Çocuklar ölmesin , iyi ki varsın LÖSEV. Rabb''im bu hastalıkla uğraşan herkese sabır, güç ve sağlık versin.

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Hele şükür Kahraman uyandı

4
0
yanıtYanıtla
Gerçek:

Bende bire bir orjinali olmalıydı. İnsanların daha duyarlı olmaları bakımından. . .

1
3
yanıtYanıtla
bzztt:

hiç bi zaman umut tükenmemeli

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title