Haberler

Lord of the Rings acerası Zorlu PSM'de…

Güncelleme:

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin son iki sezondur sürdürdüğü ve büyük ilgi gören Movies in Concert Serisi'nin yeni etkinliği, The Lord of the Rings in Concert: The Two Towers, 20-21 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM Ana Tiyatro'da izleyicisiyle buluşacak.

Peter Jackson'ın gişe rekorlarını altüst eden klasik J.R.R. Tolkien üçlemesinin beyaz perde uyarlamalarının ikinci filmi, dev ekranın önündeki 100 kişilik görkemli bir koro ve yaklaşık 80 kişilik orkestra eşliğinde unutulmayacak türden bir deneyime dönüşüyor. Film serisinin başarısında büyük pay sahibi olan Howard Shore'un Akademi ödüllü Quenya, Sindarin, Khuzdul, Adûnaic ve Kara Lisan dilleri kullanılarak yazılmış müzikleri, orkestra ve koro tarafından icra edilirken dev ekrandan yansıtılan film eşliğinde izleyenler kendilerini Orta Dünya'da hissedecek.

Zorlu PSM, kariyeri boyunca 2 Akademi, 3 Altın Küre ve 4 Grammy ödülü kazanan; Peter Jackson'la başarılı iş birliğinin haricinde, David Cronenberg ve Martin Scorsese gibi yönetmenlerle çalışıp A Dangerous Method, Eastern Promises, Hugo, The Departed, The Aviator, Gangs of New York, Ed Wood, The Silence of the Lambs ve Philadelphia gibi filmlerin müziklerine imza atan Howard Shore'un ustalık dönemi eserlerinden birini 20-21 Mayıs 2017'de Ana Tiyatro sahnesinde ağırlayacak.

The Lord of the Rings in Concert: The Two Towers

Tarih: 20 ve 21 Mayıs 2017
Mekan: Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Ana Tiyatro

Orkestra Şefi: David Reitz
Şef Asistanı: Thiago Tiberio
Solist: Kaitlyn Lusk
Orkestra: Sinema Senfoni Orkestrası
Koro: Sinema Senfoni Korosu, Sinema Senfoni Çocuk Korosu

Bilet Fiyatları:

Kategori – Tam: 300 TL
Kategori – Tam: 240 TL
Kategori – Tam: 195 TL
Kategori – Tam: 150 TL
Kategori – Tam: 95 TL
Kategori – Öğrenci: 240 TL
Kategori – Öğrenci: 195 TL
Kategori – Öğrenci: 156 TL
Kategori – Öğrenci: 120 TL
Kategori – Öğrenci: 76 TL

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Orta Dünya Tolkien Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title