Haberler

Lice Kaymakam Uğurlu, Sporculara Malzeme Dağıttı

Lice Kaymakamı Osman Uğurlu, Diyarbakır'da yapılan Badminton müsabakalarında Küçük Erkekler kategorisinde il birinciliği ve Yıldız Erkekler kategorisinde il ikinciliği elde eden Ayşe Toprak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu takımına spor malzemesi dağıttı.

Lice Kaymakamı Osman Uğurlu, Diyarbakır'da yapılan Badminton müsabakalarında Küçük Erkekler kategorisinde il birinciliği ve Yıldız Erkekler kategorisinde il ikinciliği elde eden Ayşe Toprak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu takımına spor malzemesi dağıttı.

Takımları makamında kabül eden Uğurlu, turnuvadan önce takıma gereken desteğin verilmesi konusunda söz verdiğini ve bu sözü tuttuklarını söyledi.

Uğurlu, "Mardin'de yapılacak olan Bölge Şampiyonası öncesinde malzeme desteği sözümüzü tuttuk. Sunulan bu imkanlarla siz öğrencilerimizden, Mardin'de yapılacak olan bölge şampiyonasında Lice ilçesini en iyi şekilde temsil edip, başarı getirmeni istiyoruz" dedi.

Uğurlu, daha sonra Küçük Erkekler ve Yıldız Erkekler takımı sporcularına eşofman ve raketlerden oluşan malzemeleri dağıttı.

Kaynak: AA / Yerel

Ayşe Toprak Diyarbakır Lice Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title