Haberler

Levent Yüksel'in 31 Yaş Küçük Sevgilisinin Annesi Kızına Destek Verdi

Güncelleme:

Annesiyle aynı kaderi yaşayan Levent Yüksel'in 31 yaş küçük sevgilisine en büyük destek, annesinden geldi. Kendi hayatından örnek veren anne "Kimse seçimimize bir şey diyemez. Hayat bu." dedi.

Levent Yüksel ile Lidya Özdemiroğlu arasında yaşanan aşk, magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. İkili arasındaki 31 yaş farkı, çifte yönelik eleştirileri de beraberinde getirdi. Üniversite öğrencisi Lidya Özdemiroğlu'nun annesi ise bu ilişkiyi desteklediğini açıkladı.

Anne Hepgül Özdemiroğlu, kendisinin de Atilla Özdemiroğlu ile evlendiğinde küçük olduğunu söyledi.

"SANA SÜBYANCI DİYECEKLER..."

Özdemiroğlu, "Ben 21 yaşımdayım, Ati 52 yaşında bu fotoğrafta. 42 yaşıma kadar sürecek bir aşka evet dedim 22 Temmuz 1995 yılında. Ati tanıştığımızın 10. gününde evlenme teklif ettiğinde 'Beni kimse tanımıyor ama evlenirsek sana sübyancı diyecekler.' demiştim. Ati, gülümsemiş, yanaklarında gamzeleri güller açmış ve tarihi cevabını vermişti bana: 'Aşkın ne yaşı ne cinsiyeti vardır. Sen de ben de yetişkiniz. Kimse seçimimize bir şey diyemez. Hayat bu.' Atilla ile ben müziğin sesini açtık dünyanın sesini kıstık." ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Atilla Özdemiroğlu Levent Yüksel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (38)

İkiyüzlüler:

Zengin yapınca aşk fakir yapınca Sapık

23
3
yanıtYanıtla
AyNur:

Bize ne bundan

22
2
yanıtYanıtla
yamanoglu:

Eğer aynı ilişkiyi sağ görüşlü bir insan yaşasaydı manşetlerde koca koca puntolarla sapık yazacaklardı sol görüşlü biri olunca medeni oldular.

14
4
yanıtYanıtla
Atmayın:

O bahsettiğiniz sağ görüşlü kesim 21 yaşına kadar ''yaşlanmasını'' beklemiyor biliyorsunuz, ben hiç görmedim sağ görüşlü birinin 20''li yaşlarında biriyle birlikte diye tepki gördüğünü. Hiç yumuşatmaya çalışmayın isterseniz, çocuk gelin başka bir olay ve hangi görüşten olursa olsun tepki görmemesi mümkün değil. Atmayın rica ediyorum.

yanıt2
yanıt4
ABDULPAK ŞENKİR:

LEVEND YÜKSEL SOLÇU DEĞİL BİKERE ONUBİ ÖGREN DERİM ZANA. ADAM SAĞÇI AKPARTİCİ. LEVEND BEYE İFTARA ADAMAZSSINIZ!!!!!!!

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

paranın yaşı yokk

14
1
yanıtYanıtla
Akademisyen:

O kadar yasitiyla evlenip karisina siddet uygulayan , aldatan, diygusal iskence yapan kisi varken yas farkina takilmak bagnazlik. Ne islamda suc ne de tc yasalarinda . Kusura bakmasin kimse ama millete cenesini kapamak duser !

10
4
yanıtYanıtla
,,,,:

Süpersin

yanıt2
yanıt2
verenverene:

alan razi veren razi size bize ne bundan

8
5
yanıtYanıtla
felanci:

adam belkı amele tutuyor sıze ne bundan ))))

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title