Haberler

Levent Kırca'nın Fatih Terim Taklidi, Sosyal Medyayı Salladı

Güncelleme:

Sosyal medya kullanıcıları, İzlanda'da yaşanan hezimet sonrasında Levent Kırca'nın Fatih Terim'i taklit ettiği skeci paylaştı.

Levent Kırca'nın Fatih Terim taklidi, sosyal medyayı salladı. A Milli Futbol Takımımız, İzlanda deplasmanından 3-0'lık mağlubiyetle ayrılırken milli takımın futbolu eleştiri konusu oldu.

LEVENT KIRCA SKECİNİ PAYLAŞTILAR

Kimi sosyal medya kullanıcıları, bu karşılaşma sonrasında EURO 2016'dan da umudunu kesti. Bazı kullanıcılar ise ünlü komedyen Levent Kırca'nın Fatih Terim'i taklit ettiği eski skeçlerini paylaştı.



Kaynak: Haberler.Com / Spor

Levent Kırca Fatih Terim İzlanda Spor Haberler

500

Yorumlar (84)

CAN:

Burak futbolcu değil artist diyenler yeşile hayır sana katılmıyorum cok iyi bir futbolcu diyenler kırmızıya bassın

60
7
yanıtYanıtla
SEDAT:

FATİH TERİMDEN ÇOK ŞEYTANA BENZEMİŞ KIRCA ZATEN KENDİMİ BİLDİĞİMDEN BERİ LEVENT KIRCAYI HİÇ SEVMEM. YILLARCA MAL GİBİ MİLLETE KENDİLERİNİ İZLETİP İNSANLARLA DALGA GEÇMEKTEN BAŞKA BİRŞEY BİLMİYOR. GERÇEK KİŞİLİĞİNDE KÜFÜRBAZ VE SÜREKİLİ EGOMANYASI ALTINDAKİ KİŞİLERİ KIRAN PEK FAZLA AYIK GEZMİYEN KAREKTERDE BİRİSİ. İNSAN BÖYLE BİRİNDEN NE ÖĞRENE BİLİRKİ

21
17
yanıtYanıtla
Onder79:

yıllarca toplumsal sorunları ezilen işçiyi memuru türk insanını çok başarılı bir şekilde hicveden hicvederken bizi güldüren düşündüren türkiyenin en usta en değerli yeri dolmaz oyuncularından birini sevme sen zaten sen ece erkeni alişanı ajda pekkanı sen sen Bülent ersoyu sev sana Levent kırca gibi ustalar insanlıkta adamlıkta akılda bin kat fazla gelir. . .

yanıt0
yanıt0
alı:

rezıller toplulugu aldıgınız paralar haram olsun

38
0
yanıtYanıtla
ZİGANA:

YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE KEPAZE HERİFLER. . . . RUHSUZ HERİFLER. . . . HOCANIZDA DAHİL BIRAKIN ULAN BU İŞİ . . . SİZ KİM FUTBOL OYNAMAK KİM. . SİZ BU FUTBOLLA NAH GİDERSİNİZ FRANSAYA. . . .

36
0
yanıtYanıtla
umut:

aynennnnnnn

yanıt0
yanıt0
neco:

fatih efendiye aylık verdikleri para 1. 000. 000 lira. kimin parasını peşkeş çekiyorsunuz bu adama

32
0
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

SANATÇININ BAKIŞ AÇISI FARKLI OLUYOR. TEŞEKKÜRLER KIRCA.

27
3
yanıtYanıtla
metehan:

11 tane boş beleş adamdan takım kurarsan böyle olur, hiç biri futbolcu değil, gerçi ülkede futbolda yok ya

26
0
yanıtYanıtla
Yalçın:

kalenin önünde burak yılmaz topu 3 metre yukarıya vurdu :) eğer o gollük poziyonu atsa 10 kişi ile belki beraberliği kurtarabilirdik ama burak gibi bir mahalle oyuncusu ile anca yeniliriz.

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title