Haberler

Latife Hanım Anaokulu Mini Kulübü Törenle Açıldı

Nazilli'nin İlk Anaokulu Olan Latife Hanım Anaokuluna Mini Kulüp Yapıldı. 18 Bin YTL'ye Mal Olan ve Yaklaşık 40 Gün Süren İnşaatın Ardından Mini Kulübün Açılış İçin Tören Düzenlendi.

Nazilli'nin ilk anaokulu olan Latife Hanım Anaokuluna mini kulüp yapıldı. 18 bin YTL'ye mal olan ve yaklaşık 40 gün süren inşaatın ardından mini kulübün açılış için tören düzenlendi.

Açılış törenine Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, Kuyucak Kaymakamı Nuri Özder, Bozdoğan Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve davetliler katıldı.

Açılışta birer konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız ve AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk Nazilli'nin eğitim alanında oldukça iyi duruma geldiğini belirttiler.

Nazilli'nin ilk anaokulu olma özelliğini de taşıyan Latife Hanım Anaokulunun, 1999-2000 eğitim ve öğretim yılında hizmete girdiğini belirten Okul Müdürü Hilal Pamukoğlu, yapılan mini kulüp binasında çocukların satrançtan çeşitli oyunlara kadar rahatlıkla kullanabilecekleri bir binaya kavuştuklarını ifade etti. Çocukların bu yeni binada her türlü aktivitelerini büyük bir zevkle yapabileceğini kaydeden Pamukoğlu kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

(AS-İK) 04.03.2008 23:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title