Haberler

Lastik değiştirirken kamyonet çarpmasıyla ağabeyi ölen kardeş de kurtarılamadı

Güncelleme:

BOLU'da, aracın patlayan lastiğini değiştirdikleri sırada kamyonetin çarpması sonucu İsrafil Kenar yaşamını yitirirken, yaralanan kardeşi Ayhan Kenar ise tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

BOLU'da, aracın patlayan lastiğini değiştirdikleri sırada kamyonetin çarpması sonucu İsrafil Kenar yaşamını yitirirken, yaralanan kardeşi Ayhan Kenar ise tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, önceki gün gece saat 23.00 sıralarında TEM Otoyolu Yeniçağa mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine giden İsrafil Kenar'ın kullandığı 02 AAG 115 plakalı hafif ticari aracın sağ arka lastiği patladı. İsrafil Kenar ile araçta bulunan kardeşi Ayhan Kenar patlayan lastiği değiştirmek için aşağı indi. Bu sırada Ertuğrul K. yönetimindeki 14 BE 933 plakalı meyve yüklü kamyonet, lastik değiştirdiği sırada İsrafil Kenar ile Ayhan Kenar'a çarptı. Kazada İsrafil Kenar olay yerinde hayatını kaybetti, kardeşi Ayhan Kenar ise ağır yaralandı. Hafif ticari araçta bulunan Seçil Kenar ise yaralandı. Araç içinde bulunduğu için hafif şekilde yaralanan Seçil Kenar tedavisinin ardından taburcu oldu.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan Ayhan Kenar, Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tüm müdahalelere rağmen dün gece saatlerinde kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Trabzon'da kuaförlük yaptığı öğrenilen Ayhan Kenar'ın cenazesi emekli polis memuru ağabeyiyle birlikte Trabzon'da toprağa verildi.

KAMYONET SÜRÜCÜSÜ SERBEST

2 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı kazada kamyonet sürücüsü Ertuğrul K. ise ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ertuğrul K. hakkında 'taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçlamasıyla iddianame hazırlandığı öğrenildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tragger Bolu Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title