Haberler

Ladik Belediyesine Yeni Hizmet Binası

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, yeni hizmet binası yapım çalışmalarının hızla ilerlediğini bildirdi.

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, yeni hizmet binası yapım çalışmalarının hızla ilerlediğini bildirdi.

Özbalcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, temeli 2016 Ağustos ayında atılan yeni hizmet binasının bu yıl sonunda hizmete açılması için gayret ettiklerini söyledi.

Hizmet binası bünyesinde bulunacak çok amaçlı salon, nikah salonu, toplantı salonu, tüm birimler ve birimlerle ilişkili arşiv odaları ile vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet götüreceklerini belirten Özbalcı, yeni hizmet binası inşaatını her fırsatta takip edeceklerini kaydetti.

Özbalcı, şunları söyledi:

"Hizmet binası projesi ile şehre bir kimlik kazandırırken, belediyemizi şehir merkezine yaparak kentin merkezinin başka alanlara kaymasını engellemeyi hedefledik. İlçemizi ve esnafımızı canlı tutmak adına hizmet binamızı meydanla buluşturacağız.

Ladik bu vesileyle ikinci meydanına kavuşmuş olacak. Şu anda binamızda dış cephe çalışmaları yapılıyor ve aynı zamanda bina içinde ince detay işlere geçildi. Allah nasip ederse yeni yılda yeni belediye hizmet binamızda hizmet vereceğiz. Bu bina İnşallah ilçemize uzun yıllar hizmet edecektir."

Kaynak: AA / Güncel

Selim Özbalcı Ladik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title