Haberler

Kwadwo Asamoah'dan Juve Yönetimine: Beni Bırakın

Güncelleme:

Galatasaray'ın sol bekini teslim etmek istediği Kwadwo Asamoah, Juventus'a rest çekerek, "Artık transferimin sonlanmasını istiyorum. Lütfen gereğini yapın." dedi.

Galatasaray'la her konuda anlaşma sağlayan Kwadwo Asamoah, Sarı-Kırmızılı formayı giymek için artık sabırsızlanıyor. Ganalı futbolcu, Juventus'un yöneticileriyle görüşerek, "Transferimin bir an önce sonlanmasını istiyorum. Lütfen gereğini yapın" dedi.

"LÜTFEN BENİ BIRAKIN"

Transfer olacağı için Juventus'un maç kadrosuna da alınmayan 28 yaşındaki oyuncu, İtalyan kulübünün idarecileriyle görüşerek, "Transferimin bir an önce sonlanmasını istiyorum. Daha fazla gecikirsem yeni takımıma uyum sağlamakta zorluk yaşayabilirim. Lütfen gereğini yapın" dedi ve transferi için izin istedi.

ATALANTA'DAN MÜJDE

Siyah-Beyazlı kulübün beklemesinin sebebi ise Atalanta'dan Spinazzola'nın geri alınması için başlatılan karmaşık süreçti. Ancak Atalanta, kontratı bitene kadar oyuncuyu kesinlikle Juve'ye vermeyeceğini bildirdi. Buna karşın bir mesaj yayınlayan Spinazzola, "Gerçekten üzgünüm, birilerini rahatsız ettiysem özür dilerim ama beni tanıyanlar bilir. Atalanta gelişimime çok yardımcı oldu. Onlara minnettarım. Fakat hayallerimde Juventus var" açıklamasıyla, Juve'ye döneceği müjdesini verdi.

BELGELERİNİ BEKLİYORLAR

Spinazzola'nın Juventus'a geri dönme ihtimali belirince, Asamoah'ın transfer işlemleri hızlandı. Galatasaray Yönetimi ise şimdilik bu sürece dahil olmak istemiyor. İki tarafla da anlaşmasını
yapan Sarı-Kırmızılılar, artık oyuncunun ve belgelerinin gelmesini bekliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kwadwo Asamoah Galatasaray Juventus Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title