Haberler

Kütahya: Şaphane Myo Öğrencilerinden Konser

- Kütahya'nın Şaphane İlçesi'nde, Dumlupınar Üniversitesi (Dpü) Şaphane Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri, Şehir İçinde Bulunan Park Kıraathanesi Bahçesinde İlçe Halkına Bir Konser Verdi. Bayanların Daha Yoğun Olduğu Konserde, İlçe Halkı Doyasıya Eğlendi.

- Kütahya'nın Şaphane İlçesi'nde, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, şehir içinde bulunan Park Kıraathanesi bahçesinde ilçe halkına bir konser verdi. Bayanların daha yoğun olduğu konserde, ilçe halkı doyasıya eğlendi.

Yüksekokul Müdürü Öğretim Görevlisi Lütfi Mutlu, Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksek Okulu'nun ek okul inşaatına halktan destek istedi ve bir an önce bitmesi için yardım beklediklerini belirtti. Mutlu, "Okulumuz ilçemiz açısından son derece önem arz etmektedir. Bunun için buraya ne kadar çok öğrenci gelirse, buranın ekonomisi o kadar iyi olur. Onun için ilçe halkının daha çok destek vermesi gerekir" diye konuştu.

(EFE-EŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title