Haberler

Kuşadası'nda Bayrak Yürüyüşü

Güncelleme:

Diyarbakır'da Türk Bayrağının indirilmesi, Kuşadası'nda Ülkü Ocakları'nın düzenlediği bayrak yürüyüşü ile protesto edildi.

Diyarbakır'da Türk Bayrağının indirilmesi, Kuşadası'nda Ülkü Ocakları'nın düzenlediği bayrak yürüyüşü ile protesto edildi.

Kuşadası Belediyesi önünden başlayan Ülkü Ocakları Kuşadası Şubesi'nin bayrak yürüyüşüne meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de destek verdi. Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ile MHP Kuşadası ilçe Başkanı Cemal Sarı'nın da katıldığı yağmur altında gerçekleşen bayrak yürüyüşü İsmail Cem Barış ve Dosluk Meydanı'nda sona erdi. Kalabalık, Türk bayrağı açarak, Diyarbakır'da yaşanan olayları protesto etti.

Yürüyüşün sonunda bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Kuşadası Şube Başkanı Ömer Yakut, "Ülkü ocakları olarak Diyarbakır'da yaşananları kınıyoruz. Siyasi iktidarın bölücülerle yürüttüğü müzakerenin terörü durdurmadığı gibi teröristleri daha çok şımarttığı görülmüştür. Dağda, tepede örgüt paçavraları dalgalanmaktadır. Diyarbakır-Bingöl karayolu günlerdir kapalıdır. Askerin ve polisin müdahalesi biber gazı sıkmaktan öteye gidememiştir. Yüksek güvenlikli bir alan olan 2. Hava Kuvvet Komutanlığı'nda bu tür bir hadisenin meydana gelmiş olması olayın rehavetini ortaya koymaktadır. Bayrak Türk Milleti için uğruna binlerce can feda edilen değerdir. Bayrağımız bağımsızlığımız simgesi olmanın yanı sıra bizim şeref ve namusumuzdur" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdar Akdoğan Cemal Sarı Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title