Haberler

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen'le olan aşk pozuna beğeni yağdı

Güncelleme:

Kuruluş Osman'ın yıldız oyuncusu Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen'le aşk pozunu paylaştı. Yakışıklı oyuncunun sürpriz aşk paylaşımına takipçilerinden beğeni yağdı.

ATV'nin iddialı yapımlarından olan Kuruluş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit, dizideki performansıyla tam not aldı. Oyunculuğuyla hayran bırakan yakışıklı oyuncu eşi Fahriye Evcen'e olan aşkıyla adeta gıpta ettiriyor.

AŞK PAYLAŞIMI

Çekimlere başlandığı ilk günden itibaren büyük bir heyecanla beklenen tarihi yapım seyirciyi kendine hayran bırakan Kuruluş Osman'da Ertuğrul Gazi'nin oğlu Osman Bey'i canlandıran yakışıklı oyuncu Burak Özçivit bu kez sosyal medya paylaşımıyla hayran bıraktı.

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen'le olan aşk pozuna beğeni yağdı

SETTE OĞLU VE EŞİNİ ÇOK ÖZLÜYOR

Uzun bir süredir Kuruluş Osman'daki Osman Bey karakterine titizlikle hazırlanan Burak Özçivit dizinin yayın haytına başlamasıyla vaktinin büyük bölümünü sette geçiriyor. Oğlu Karan ve eşi Fahriye Evcen'i çok özleyen Özçivit, eşi ve oğlunun set ziyaretleriyle özlemini gideriyor.

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen'le olan aşk pozuna beğeni yağdı

"SOĞUKTA AŞK BAŞKADIR"

Uzun süredir birlikte fotoğraf paylaşmayan ünlü çift hayranlarına sürpriz yaptı. Eşi Fahriye Evcen'le olan samimi fotoğrafını kalp emojisiyle Instagram hesabından paylaşan Özçivit'e beğeni yağdı. Ünlü çiftin takipçileri, "Soğukta aşk başkadır" yorumunda bulundu.

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen'le olan aşk pozuna beğeni yağdı

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen'le olan aşk pozuna beğeni yağdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ertuğrul Gazi Burak Özçivit Fahriye Evcen Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Hande:

Verdikleri poz güzel , dizi cöp .

9
17
yanıtYanıtla
...:

eee tabi dizinin sizin için çöp olmaması demek dizide yarı çıplak oyuncuların olması, bolca vuruşmalı olması anlamına geldiği için size göre dizi çöp

yanıt30
yanıt4
poker:

kuruluş osman harika bir dizi yönetmenin eline koluna sağlık keşke türkiyede tüm diziler böyle güzel olsada izlesek

7
3
yanıtYanıtla
Ada:

Ne sacma bir dizi

yanıt2
yanıt6
yusuf aydogan:

dizi bence cok iyi! ertugrul gazi geri gelirse dahada guzel olur ve tabiki turgut alpe gelirse.

6
3
yanıtYanıtla
Temür Melik:

Dizinin müzikleri değişmeli artık bence

4
3
yanıtYanıtla
hasan:

çok özlüyorsa gitsin evini beklesin bunların sadece dizilerdeki halleri değil gerçek hayattaki halleride ROL.

2
0
yanıtYanıtla
İHTİYAR:

Verdikleri poz güzel , dizi cöp . HE VALLA

0
0
yanıtYanıtla
SANANNE:

SENDE HER YERE KÖTU YORUM YAP HADSİZ

yanıt3
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title