Haberler

"Kurtlar Vadisi Terör" Dizisine Tepki

Kurtlar Vadisi'nde "Doğu Bey" Karakteriyle Rol Alan Altan Akışık, Perşembe Günü Bir Televizyon Kanalında Yayına Girecek Olan "Kurtlar Vadisi Terör" Dizisiyle İlgili İlginç Açıklamalarda Bulundu.

Kurtlar Vadisi'nde "Doğu Bey" karakteriyle rol alan Altan Akışık, Perşembe günü bir televizyon kanalında yayına girecek olan "Kurtlar Vadisi Terör" dizisiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Bir toplantı için Yalova'ya gelen Altan Akışık, Perşembe günü başlayacak olan "Kurtlar Vadisi Terör" isimli diziyi değerlendirdi. Dizinin eski bölümlerinde Doğu Bey karakteriyle rol alan Atlan Akışık, basın mensuplarının diziyle ilgili görüşlerini sormaları üzerine, "Ben dizide yokum. Ama bence tadı kaçar" diye cevap verdi. Konuşmasında terör konusuna da temas eden Akışık, "Terörü nasıl anlatacaklar, onu bilemem. Ama kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk Devleti bunu başaramadı da Kurtlar Vadisi mi başaracak?" diye sordu.

Akışık, dizinin tutup tutmayacağının sorulması üzerine ise, "Orada karizmatik ve halk tarafından çok beğenilen bazı sanatçı arkadaşlarımız gemiyi taşıyorlardı. Şimdi ise onların hiçbiri yok. Bu, dizinin önündeki bir handikap" şeklinde konuştu.

(SÇ-MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title