Haberler

    Kurtlar Vadisi Pusu 289. Bölümde Şoke Eden Sahne!

    Kurtlar Vadisi Pusu 289. bölümde aksiyon dolu sahnelerle izleyicilerinin karşısında gene iddialı çıktı.

    Kurtlar Vadisi Pusu 289. bölümde aksiyon dolu sahnelerle izleyicilerinin karşısında gene iddialı çıktı. Yayınladığı her güne hatta haftaya damga vuran Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle yine adından söz ettirdi. Geçtiğimiz haftaki olaylı bölümde Gölge ve aşiret liderleri bir toplantı gerçekleştirmiş, ekran başındakilerin nefeslerini tutarak izlediği bu anlar şaırtıcı bir gelişme yaşanmış, Polat Alemdar'ın toplantıyı bastığı anlar final sahnesi olmuştu. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 289. son bölümünde Polat ve Gölge savaşı nereye gitti?

    Zirveyi en üst sıralarda götüren dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yepyeni bölümleriyle gönülleri fethetmeye devam ediyor. Entrika, kumpas, çatışma ve sürprizlerin eksik olmadığu Kurtlar Vadisi Pusu 289. son bölüm bombayı patlattı. Geçtiğimiz hafta Gölge'nin oyununu bozmak isteyen Polat, elinden geleni ardına koymazken; Yusuf babasını sorgulamaya başlamıştı. Kurtlar Vadisi Pusu 289. bölüm fragmanı ise yine çok konuşulacak sahnelerin sinyalini verdi Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın başrollerini paylaştığı, yayınlandığı günlerde sosyal medyayı da sallayan Kurtlar Vadisi Pusu 289. bölümü sürprizlerle dolu sahneleriyle 31 Mart Perşembe günü izleyici karşısına çıktı

    Kurtlar Vadisi 289. bölümde.. Geçtiğimiz hafta Gölge'nin aşiret liderleriyle yaptığı toplantıda beklenmedik bir gelişme yaşanmış ve Polat Alemdar'ın toplantıyı basıp Gölge'nin yarım kalan cümlesini tamamlayarak gözdağı verdiği anlarla sona ermişti. Polat, Gölge'nin kirli oyunlarını ortaya dökecek ve gerçekleri gün yüzüne çıkaracak. Polat, toplantıda efsane olacak bir konuşma yapacak ve Gölge'ye mesajını verecek.

    YUSUF İNTİKAM PEŞİNDE

    Köşeye sıkışan Gölge'nin Polat Alemdar'ın bu hamlesine yanıtı gecikmeyecek. Polat ve ekibini hain bir pusuya düşüren Gölge bu kez işi sıkı tutmakta kararlı. Aksiyon dolu anların yaşanacağı kapışma nefesleri kesecek. Yusuf için artık ok yaydan çıktı. İntikam ateşi ile yanan Yusuf Kuzuzade, kendisine yapılan her şey için sorumlularından hesap sormaya karar verir. Çocuk yaştaki Şedid komutanı bir fırsatını bularak kaçacak ve bölgede yardım için bulunan Safiye'yi rehin alacak. Gerilimin artacağı dakikalarda Siyah Sancak ekibini çok zor anlar bekleyecek...

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title