Haberler

Kürtaj yaptıran kadın, alındığı söylenen cenini banyoda düşürdü

Güncelleme:

İstanbul'da 13 haftalık bebeğinin kalp atışı durduğu için kürtaj olan kadın, eve dönünce fenalaştı. İstifra ederken rahminden cenin düşürdüğünü gören kadın hayatının şokunu yaşadı. Hastane ise durumu 'kan pıhtısı' diyerek geçiştirdi.

İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir hastane skandalı yaşandı. Üçüncü çocuklarını bekleyen Ü.A ve O.A çifti, rutin kontrol sırasında 13 haftalık bebeklerinin artık kalbinin atmadığını öğrendi. 3 doktorun onayıyla kürtaj işleminin yapılmasına karar verildi. Kürtajdan sonra evde fenalaşan talihsiz kadın, kustuğu sırada rahminden ceninin düştüğünü gördü. Hastanenin kan pıhtısıdır deyip geçiştirdiği çift, polisi arayıp durumun takipçisi olmaya karar verdi.

KÜRTAJA KARAR VERİLDİ

Hürriyet'te yer alan habere göre; İstanbul'da yaşayan Ü.A. (45) ve O.A. (42) çifti, 28 Şubat tarihinde üçüncü bir çocuklarının daha olacağını öğrendi. Çift, rutin kontroller için 30 Mart'ta üçüncü kez Üsküdar Çamlıca'daki E. Hastanesi'ne gitti. Op. Dr. Asuman S.anne adayına ultrasonda bebeğin kalp atışını duyamadığını söyledi. Teyit etmek için anne adayı Ü.A'yı, radyoloji doktoruna gönderdi. Kalp atışının alınmadığı burada da onaylandıktan sonra bebeğin alınması kararlaştırıldı. Çift de kürtaj işlemine onay verdi.

Kürtaj yaptıran kadın, alındığı söylenen cenini banyoda düşürdüİşte banyoda düşürülen ceninin görüntüsü

"HER ŞEY YOLUNDA"

Üç doktorun imzası ile kürtaj işlemine başlandı. Kürtaj işlemini Op. Dr. Asuman S. yaptı ve sonrasında anne Ü.A'ya "Her şey yolunda, çocuğu aldık. Patolojiye parça gönderdik. 15 gün sonra sonucunu alırsınız" dedi.

"RAHMİMDEN CENİN DÜŞTÜ"

Çift, çıkış işlemlerini yaptıktan sonra evlerine geldi. Eşinin çocuklarını almak için evden çıktığı sırada fenalaşan Ü.A, kusmaya başladı. Aynı anda kanaması oluşan genç kadın, dehşete düşüren anlatı şu şekilde anlattı: "Kusma esnasında rahmimden bir parça düştü. Baktığımda cenin olduğunu gördüm"

"CENİN DEĞİL KAN PIHTISIDIR"

Hayatının şokunu yaşayan kadın eşini arayıp durumu haber verdi. Hemen hastaneyi arasalar da işlemi yapan doktora ulaşamadılar. Doktorun asistanı ise çifte sadece "Doktor ile görüştüm. Düşen cismin cenin olamayacağını, kan pıhtısı olabileceği söyledi" dedi.

EVE CENAZE ARACI ÇAĞRILDI

Hastanenin ilgilenmediği çift hemen 112 acil servisini aradı. Gelen ekip anne ile ilgilendi. Ekip, olayın adli boyutu olduğunu ve hemen polise de haber vermelerini söyledi. O.A. polisi arayıp durumu bildirdi. Aramadan 5 dakika sonra olay yeri inceleme ekibi eve geldi. Savcı talimatı ile eve cenaze aracı çağırdı. Gelen araç cenini, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi morguna götürdü.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (11)

vatandaş:

burası turkiye

57
9
yanıtYanıtla
Akıllı olun:

Olayı vatandaş özetlemiş

yanıt18
yanıt1
GÜL:

ÇOK SAĞOL YORUMUNUZ ÇOK AYDINLATICI MÜKEMMEL CEVAP YAZMIŞSINIZ BENCE KONU BURDA KAPANMALI HASBİNALLAHİ VELİMĞMEN VEKİL

yanıt0
yanıt0
fff:

o kadına bunu yaşatan doktor hesabını yargıya vermeli. . .

47
0
yanıtYanıtla
israfil çengel:

oldum olası özel hastahanelere ve kliniklere güvenmem hiç gereği yokken tahliller ve faturayı arttıracak masraflar oluşturuur çocukların tüm ısrarlarına rağmen özel hastahanelere gitmem devletde güvenli bir şekilde muayene ve tedavi olurum memnunum ilgilerinden allah devlete zaval vermesin özele düşürmesin.

29
4
yanıtYanıtla
ze be de:

Özel hastanelere el konularak devlete devredilsin.

13
1
yanıtYanıtla
Yazık:

Birde dalga geçer gibi biz bir tane aldık o ikizidir gibi ifade kullanmış. Sen ikiz bebeği fark edemeyip birini aldım diyorsan yaşayan bebeğine kalp atışını duymamış olabilirsin herkes beceremiyor işte gerekli cezanın verileceğine eminim inşallah bir daha doktorluk yapamazsınız da Güzel ülkemin doktorlarının adını da kirletmemiş olursunuz

14
0
yanıtYanıtla
Nurdan:

Bence de o çocukların ölü oldukları doğru olmayabilir. Bir sure duyulmayan.kalp.atışlaeı sonradan yine duyulabiliyor. Ben yaşamıştım böyle bir şey.

yanıt0
yanıt0
HASTANELER:

Özel hastaneler başı boş bırakılıyor ve son yıllarda devlet hastanelerinde başarı oranları daha yüksek. Özel hastaneler refakatçi bulunması gereken ameliyatlarda masraflar çoğalsın diye her şeyi yapıyorlar. Bize rahatlık gerekmiyor otel gibi yapıyorlar ama aynı operasyon sonrası başarısızlıklara bakarsak özel hastaneler devlet hastanelerine göre vurdumduymaz oluyor resmen paranla rezil oluyorsun. Özel hastaneler kontrolsüz çalışıyor.

10
0
yanıtYanıtla
Mogogo:

Devlet otoriteyi çok boş bıraktı çok

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title