Haberler

Küp Şelaleri'nde Ölenlerin Cenazeleri Alındı

Küp Şelaleri'nde ölenlerin cenazeleri alındı 3 gencin cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketleri Adıyaman'a gönderildiADANA - Adana'nın Aladağ ilçesinde Küp Şelaleri'nde boğularak hayatını kaybeden 3 gencin cenazeleri yakınları tarafından alındı.

Küp Şelaleri'nde ölenlerin cenazeleri alındı

3 gencin cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketleri Adıyaman'a gönderildi

ADANA - Adana'nın Aladağ ilçesinde Küp Şelaleri'nde boğularak hayatını kaybeden 3 gencin cenazeleri yakınları tarafından alındı. Cenazelerin alındığı sırada gençlerin yakınları sinir krizi geçirdi.

Dün Aladağ ilçesi Küp Şelaleri'nde meydana gelen olayda 1'i kadın 6 kişi, su dolu mağaraya girdi. Bir süre sonra mağaraya girenlerden 3'ü dönerken Osman Turgut (26), Savaş Turgut ile Şevval Korkmaz geri dönmedi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen AFAD ekipleri ve dalgıç polisleri mağarada yaptıkları çalışmanın ardından 3 kişinin cansız bedenine ulaştı.

Otopsilerinin yapılması için Adana Adli Tıp Kurumu Morguna getirilen cenazeler araçlara konurken, gençlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Yakınlarından biri daha önce de böyle olaylar meydana geldiğini, hiçbir tedbir alınmadığını öne sürerek tepki gösterdi.

Cenazeler defnedilmek üzere memleketleri Adıyaman'ın Besni ilçesine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adıyaman Aladağ 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title