Haberler

Kumluca'da Doğa Yürüyüşü Yapıldı

Kumluca'da düzenlenen doğa yürüyüşüne katılanlar, 40 metre büyüklüğünde Türk bayrağı açtı.

Kumluca'da düzenlenen doğa yürüyüşüne katılanlar, 40 metre büyüklüğünde Türk bayrağı açtı.

Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ile Karacaören Mahallesi Muhtarlığı tarafından organize edilen "Kumluca Karacaören'i keşfediyor" doğa yürüyüşüne, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Cumhuriyet Meydanında başlayan yürüyüşe, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Gürcan Yıldırım, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, daire amirleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahallenin girişindeki Alakır çayı kenarından başlayan yürüyüş, 6 kilometrelik güzergahın ardından Karabük mevkisinde sona erdi.

Burada yürüyüşe katılanları Karacaören Mahallesi Muhtarı Yusuf Uysal ve Mahalle sakinleri karşıladı.

Yürüyüşe katılanlara Kumluca Belediyesi ve Karacaören Mahallesi Muhtarlığı tarafından hazırlanan mercimek çorbası, pişi, peynir, zeytin, domates, salatalık ve çay ikram edildi.

Yapılan duanın ardından, yürüyüşe katılanlar, birlik ve beraberlik mesajı vermek, içlerindeki bayrak sevgisini anlatmak amacıyla 40 metre büyüklüğünde Türk bayrağı açtı.

Kaynak: AA / Güncel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Belediyesi Karacaören Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title