Haberler

Kumluca'da Asansörlerin Muayenesi İçin Protokol Yapıldı

Kumluca Belediyesi ile Türk Standarları (TSE) Antalya Bölge Koordinatörlüğü arasında asansörlerin muayenesi için protokol imzalandı.

Kumluca Belediyesi ile Türk Standarları (TSE) Antalya Bölge Koordinatörlüğü arasında asansörlerin muayenesi için protokol imzalandı.

Kumluca Belediyesi'nde gerçekleştirilen törende, sözleşme protokolünü Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve TSE Antalya Bölge Koordinatörü Hüseyin Özdamar imzaladı.

Sözleşme gereği, 2018 ve 2019'da ilçedeki asansörlerin muayenelerinden, Kumluca Belediyesi katkı payı almayacak.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, ücretlendirmeyle ilgili bakanlığın belirlediği talimatların uygulanacağını belirterek, ilçe genelinde iş yeri ve apartmanlarda kullanılan asansörlerin daha güvenli çalışmasını sağlamak amacıyla TSE Antalya Bölge Koordinatörlüğü ile asansör muayenesi sözleşme protokolü imzaladıklarını söyledi.

TSE Antalya Bölge Koordinatörü Hüseyin Özdamar da yoğun olarak kullanılan asansörlerin, güvenliğinin önemli olduğunu kaydederek, bu konuda TSE olarak asansörlerin standartlara uygun olup olmadıklarını denetlediklerini bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Belediyesi Hüseyin Özdamar Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title