Haberler

Kumkuyucak'a Yağmursuyu Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Kumkuyucak Mahallesi'nde yağmur sularının vatandaşı mağdur etmemesi amacıyla ilave yağmursuyu hattı çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde süratle yaptığı altyapı çalışmalarıyla sorunları çözüme kavuşturmaya devam ediyor. MASKİ bu kapsamda, Saruhanlı'nın Kumkuyucak Mahallesi'nde muhtardan gelen talep üzerine ek yağmursuyu hattı çalışması gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri tarafından yapılan yağmursuyu hattı sayesinde günlük hayatı olumsuz etkileyen su birikintisi ve taşmalar engellendi.

"MASKİ, TALEPLERE KARŞI HİÇ VAKİT KAYBETMİYOR"

Taleplerinin karşılığını hiç vakit kaybetmeden mahallelerine hizmet olarak geri döndüğünü dile getiren Kumkuyucak Mahalle Muhtarı Nuri Karacaoğlu, "Mahallemizin eksiklikleri için bulunduğumuz isteklerin hemen hemen hepsi yerine geldi. Mahallemiz anayola yakın olduğundan dolayı yağmur yağdığında bu bölgede geçiş sorunları yaşanıyordu. Yol ağzında su birikintileri oluyordu. Çamurdan karşıdan karşıya geçemez olduk. Anayola yakın olduğumuz için yoğun yağışlarda araçlarımızla bile perişan oluyorduk. Ben de muhtar olarak buranın yapılması için talepte bulundum. MASKİ yetkilileri hemen gelip ilgilendiler sağ olsunlar. Düzgün ve güzel bir iş çıkardılar. Emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ederiz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a hizmetlerinden ve başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kumkuyucak Saruhanlı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title