Haberler

"Kumamla iyi anlaşıyorum" ifadesini öven kadın, sosyal medyada tepki çekti

Güncelleme:

Bir YouTube kanalında yayınlanan program sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Programa yazılı not gönderen bir şahıs "Kumamla iyi anlaşıyorum" derken, program sunucusunun bu durumu güzellemesi eleştirilerin hedefi oldu.

YouTube'da 'Mekselina İslam' adlı kanalda 13 Ocak tarihinde "İki evli olmak" başlıklı bir bölüm yayınlandı. Programı sunan kadın kendisine gelen, "Benim eşim iki evli, yani benim kumam var. Kumamla çok iyi anlaşıyoruz ama bazen eşim ayrımcılık yapıyor. Ona daha çok değer verdiğini görüp üzülüyorum. Sence günaha mı giriyorum, bana tavsiyelerin nelerdir?" şeklindeki notu okudu.

"KUMAMLA ÇOK İYİ ANLAŞIYORUZ DEMESİ ÖNEMLİ"

Daha sonra bu durumu değerlendiren sunucu, "Şimdi şurası çok önemli. 'Kumamla çok iyi anlaşıyoruz' Benim için burası o kadar kıymetli ki ben okuduğum zaman bu kardeşimiz için ne tavsiye edebilirim dedim. Benim hiç bir şey tavsiye etmeme gerek yok, çünkü benim haddime değil. Ben o konumda bile değilim" şeklinde konuştu.

"BİR KADININ EN ZOR SINAVIDIR"

Açıklamalarına devam eden sunucu, "Kardeşimiz o kadar güzel bir cümle kullanmış ki, 'Kumamla çok iyi anlaşıyoruz' Bir insanın, bir kadının en zor sınavıdır. Eşinin başka biriyle evlenmesi yani ikinci eş alması. Bu hanım kardeşimizin 'Kumamla çok iyi anlaşıyoruz' demesi benim çok dikkatimi çekti" dedi.

"BURADA BİR ZULÜM VAR"

Çok eşliliği problem olarak görmeyen sunucu, "Burada başka bir problem var. Ben iyi anlaşıyorum diyor, ama eşi ayrımcılık yapıyor. Burada bir zulüm var" ifadelerini kullandı.

Kadının bu videosuna birçok yorum yapılırken, kullanıcılar tepkilerini dile getirdi. Olay kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve eleştirildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (275)

sami:

Biz kadınlarımızın hakları korunsun, İstanbul Sözleşmesi hükümleri daima yürürlükte kalsın. . . diye çırpınıyoruz. Hale bak , nereye gidiyoruz

51
45
yanıtYanıtla
sami:

Red veren dört arkadaşın gerekçelerini öğrenmek isterdim. Ana, bacı, , hayat arkadaşı ve daha birçok özelliği olan kadınlarımızın korunmasını istemek , neden aksi görüşe neden olsun.

yanıt15
yanıt8
Aas:

O gavur yasaları. İslami yasalara bak.

yanıt16
yanıt30
Akıllı ol:

Sami kardesm bu işt anlaşma faydasindan çok zararları var bir iyice araştır derim

yanıt24
yanıt10
Peh:

Sami siz daha cok kurulu yuvalari yikma ugrasindasiniz. Sorunj olmayan kadini dahi tahrik edip erkek dusmami yapma ugrasindasin Bi zahmet gidip ameliyat olda kadin ol. Kadin hakki sozlesmeyle degil egitimle savunulur.

yanıt1
yanıt1
Abanoz:

Dinimizde Erkek 4 tane kadını nikahına alabilir. Bunda şaşılacak bir durum yok. Yeter ki İslam dininin emirlerini yerine getir.

45
44
yanıtYanıtla
Snnae:

Bıdı bıdı yapma

yanıt7
yanıt9
Rabia:

Peki karşıdaki kadın bunu isttomu oda var insana göre değişiyor bu kardeşim

yanıt13
yanıt7
Aylin:

Kadin razı olmazsa kuma getiremez.

yanıt12
yanıt9
Ayline cevap:

Kadını dinleyen kim Türkiyede medeni kanun var o yüzden öyle git arabistana irana afganistana gör bakalım kadına değer saygı varmı

yanıt10
yanıt7
Tüm 275 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title