Haberler

Zeytinli rock festivali, yoğun katılımla başladı

BALIKESİR'in Edremit ilçesine bağlı Altınkum Mahallesi'nde düzenlenen Zeytinli Rock Festivali Mazhar Fuat Özkan, Selda Bağcan ve Çelik'in de aralarında bulunduğu sanatçıların konserleriyle başladı.

BALIKESİR'in Edremit ilçesine bağlı Altınkum Mahallesi'nde düzenlenen Zeytinli Rock Festivali Mazhar Fuat Özkan, Selda Bağcan ve Çelik'in de aralarında bulunduğu sanatçıların konserleriyle başladı.
Edremit'in Altınkum Mahallesi'nde düzenlenen Zeytinli Rock Festivali 6'ncı kez başladı. 1 Eylül'e kadar devam edecek olan festivale Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından binlerce müziksever katıldı. 90 sanatçının katılacağı festivalde 3 ayrı sahne kuruldu. Festivalin ilk gününde Mazhar Fuat Özkan, Selda Bağcan, Çelik, Cem Adrian, Pamela, Mehmet Güreli, Hüsnü Arkan, Adamlar, Son Feci Bisiklet, Gökcan Sanlıman ve Ayben sahne aldı. Selda Bağcan, MFÖ ve Çelik'in konserleri festivali ilk gecesine damga vurdu.
Festival katılımcıları, gündüz Altınkum sahili ve denizin keyfini çıkarırken, gece ise birbirinden ünlü sanatçıları dinleme fırsatı yakalıyor. Festivale Yalova'dan katılan Elifnur Okuyan, "Gökkuşağının 7 rengi de birbirinden farklıdır ama birbirini tamamlar. Buradaki insanlar da birbirinden çok farklı ama birbirini tamamlıyor" dedi. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde festivallere katıldığını söyleyen Samed Kumaş ise Zeytinli Rock Festivali'nin katılım, çevre, doğa ve kalite olarak rock müziği alanında farklı bir yeri olduğunu belirtti.
Kocaeli'den Edremit'e gelen Özlem Altun ve Duygu Hoca ise ilk kez bir festivale katıldıklarını belirterek, "Son derece eğlenceli ve saygılı bir ortam var. Bu güzel doğa ve ortamda sabahtan başlayan konserlerle tüm gün birbirinden ünlü isimleri dinleme fırsatı yaşadık. Herkesin bu keyfi yaşamasını tavsiye ediyoruz" diye konuştu.
Zeytinli Rock Festivali bugün Teoman, Mabel Matiz, Feridun Düzağaç ve Moğollar'ın da aralarında bulunduğu 20 sanatçının katılımıyla devam edecek.


- Edremitbalıkesir
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Zeytinli Rock Festivali Altınkum Edremit Mfö Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title