Haberler

Son Dakika | Kazada hayatını kaybeden özel harekat polisi gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme:

Son dakika haberlerine göre Kazada hayatını kaybeden özel harekat polisi gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde 4 sene boyunca görev yaptıktan sonra Diyarbakır'a çıkan tayini sebebiyle yolda olan ve trafik kazasında hayatını kaybeden Özel Harekat Polisi Ferhat Özer, son yolculuğuna uğurlandı.

Kazada hayatını kaybeden özel harekat polisi gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

KOCAELİ - Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde 4 sene boyunca görev yaptıktan sonra Diyarbakır'a çıkan tayini sebebiyle yolda olan ve trafik kazasında hayatını kaybeden Özel Harekat Polisi Ferhat Özer, son yolculuğuna uğurlandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde 4 senedir görev yapan Özel Harekat Polisi Ferhat Özer, tayininin Diyarbakır'a çıkması sebebiyle eşi Sümeyye Özer ile birlikte yola çıktı. Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde tıra arkadan çarpan araçtaki Ferhat Özer hayatını kaybederken, eşi ise yaralandı. Bugün Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde Ferhat Özer için cenaze töreni düzenlendi. Ardından cenaze, Kartepe Şirinsulhiye Yeni Cami'ne getirildi. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Ferhat Özer'in mesai arkadaşları, ailesi ve eşi katıldı. Acılı aile, cenazede gözyaşlarını tutmakta ve ayakta durmakta güçlük çekti. Evli ve 29 yaşında olan Ferhat Özer'in kendisinden küçük 2 erkek kardeşi daha öğrenildi.

Polis memuru Ferhat Özer, Derbent Mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Kültür Sanat Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title