Haberler

Varlık Aylık Edebiyat ve Kültür Dergisi Sayı: 1252 Kitabı

Varlık Aylık Edebiyat ve Kültür Dergisi Sayı: 1252 Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Varlık Aylık Edebiyat ve Kültür Dergisi Sayı: 1252 Kitabı kitabının kısa özeti.

İçindekiler:Çizgi - yorum-Semih Poroy-Bir Kült Yazar Olarak Tezer Özlü-Ahmet Ergenç-"Çocukluğun Soğuk Geceleri"ndeki Ben'e Bakış-Müge İplikçi-Canlı, Dişi, Toynaklı Bir Yazar: Tezer Özlü-Hatice Meryem- Tezer Özlü'nün Yolları: Gitmenin Getirdikleri-Karin Karakaşlı-'Parçalar Halinde' İki Berlinli-Hilmi Tezgör-Kış ve Yaz; Kar ve Deniz-Hasan Bülent Kahraman-Umberto Eco: Kuşku, Sahte, Yalan, Roman, Vesaire-Mehmet Rifat-5-7-5'ler (Şiir)-İsmail Uyaroğlu-Bükümler, Burgaçlar, Bukağılar-Feridun Andaç-Taşkın (Şiir)-Sait Maden-Cemal Süreya İçin 59 Cümle: (1-10) -Haydar Ergülen-Sevgili Hayattır! (Öykü)-Ömer Faruk-Kavşak (Şiir)-Veysel Çolak-Hikmet İlaydın'ın Evinde-Mustafa Şerif Onaran-2011 Mersin Kenti Edebiyat Ödülü-Leyla Erbil-Dayatılan Hayatın Gerçekliklerini Reddeden Bir Yazar-Leyla Erbil, Sina Akyol-Leyla Erbil: Bu Zalim Yazar-Mahmut Temizyürek-Mod Ortanca Aritmetik Ortalama (Şiir)-Sinan Özdemir-Kültür Gündemi: Yazarlar Okullarla Buluşuyor-Mustafa Balel, Metin Cengiz, Yavuz Özdem, Mustafa Köz, Salih Bolat, Murat Gülsoy, Şeref Bilsel, Nilay Özer-Lady From Byzantium (Şiir)-Alphan Akgül-Okurken / 2-Sabit Kemal Bayıldıran-Not Defteri-Hüseyin Yurttaş-Yolculuğa Dair (Şiir)-Can Sinanoğlu-Tanrım Ne Ağırdır Sözcükler 2-Tozan Alkan-Hediye (Şiir)-Andras Gerevich-Yeni Şiirler Arasında-Refik Durbaş-Kan Masalı (Şiir)-Berkant Akkuş-Yeni Öyküler Arasında-Hatice Meryem-Kayıp Sözcükler Serveti (Şiir)-Neslihan Perşembe-Kısaydı Saçları Mutluluğun (Şiir)-Hakan Aktar-Anonslu Kaset Doldurulur (Öykü)-Engin Barış Kalkan-Varlık KitaplığıArife Kalender ile Söyleşi-Gülce Başer-"Boğa Güreşçisi", "Midas ve Sihirbaz", "Kralın Elçisi", "Golat Kalesi Tutsağı", "Kaplan Kraliçe"-İsmet Bertan, Tuğçe Akyüz-"Kötülük Üzerine Bir Deneme"-Terry Eagleton, Mustafa Günay-Şiir Günlüğü-Gültekin Emre-Yeni Yayınlar-Reyhan Koçyiğit-Şimdi Haberler-Gülce Başer-

Yazar: Kolektif

Yayınevi: Varlık Yayınları / Dergiler

ISBN: 2880000087564

Boyut: 20.0x28.0

Sayfa Sayısı: 112

Basım Yılı: Ocak 2012

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Karin Karakaşlı Hatice Meryem Müge İplikçi Tezer Özlü Kültür Sanat Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Bakmadan Geçme

Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL? YKS öncesi ÖSYM uyardı! #128226 ÖSYM adaylara hangi uyarılarda bulundu? CUMA NAMAZI SAATİ İL İL 7 HAZİRAN | İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Cuma namazı kaçta okunuyor? Diyanet'in Cuma namazı vakitleri!
'Karısını dövüyor' diye öldüresiye dayak yemişti: Şiddet uygulamadı, kimseye kocamı dövün demedim

"Karısını dövüyor" diye öldüresiye dayak yemişti: Şiddet uygulamadı, kimseye kocamı dövün demedim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title