Haberler

"Tanrı"Oyunun Galası Yapıldı

Güncelleme:

"Tanrı" oyun galası ünlü konukların katılımıyla gerçekleşti.

Bu sezon da birbirinden özel oyunları tiyatroseverlerle buluşturan Ak'la Kara Tiyatro, Woody Allen'ın absürd komedi oyunu "Tanrı"nın galasını ünlü konukların katılımıyla gerçekleştirdi.

Ak'la Kara Tiyatro'da bu sezon sergilenecek beş özel oyunundan biri olan "Tanrı"nın gala gecesine, sanat ve televizyon dünyasından ünlü isimler de katıldı. Galanın konukları arasında, Gökçe Bahadır, Ece Uslu, Salih Kalyon, Nilüfer Açıkalın, Mazlum Kiper, Engin Uludağ Alpat, Atacan Arseven, Levent Sülün, Payidar Tüfekçioğlu, Mine Tüfekçioğlu ve Kemal Başar'ın yanı sıra Afife Jale jürisi de yer aldı.

Yönetmenliğini Kerem Kobanbay'ın yaptığı Woody Allen'ın Antik Yunan'da geçen absürd komedi klasiği "Tanrı" da Özgür Özdural, Fatih Özacun, Seda Özelsoy, Serkan Şen, Hakan Çeliker, Selin Zafertepe Çeliker, Eren Genç, Serhat Behramoğlu, Şendal Yıldız ve Nur Subaşı rol alıyor. Oyun, seyirci ile birlikte varoluşu sorgularken güldürmeyi de garanti ediyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Payidar Tüfekçioğlu Woody Allen Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title