Haberler

Kocaeli'de Kültür Sanat

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 9-15 Ocak tarihlerinde 4 oyunu tiyatroseverlerle buluşturacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 9-15 Ocak tarihlerinde 4 oyunu tiyatroseverlerle buluşturacak.

Marsha Norman'ın yazdığı, Yıldırım Türker'in çevirdiği "İyi Geceler Anne" adlı oyunu, Serhat Güzel yönetiyor. Seda Güven Şahin ve Ahsen Gül Ever'in rol aldığı oyun, Jessie ile yaşadığı annesi Thelma'nın, beraber geçirdikleri son geceyi anlatıyor.

Oyun, 10 Ocak Salı günü saat 20.00'de Süleyman Demirel Kültür Merkezi (SDKM) Tatbikat Sahnesi'nde izlenebilecek.

"Mahallenin Neşesi"

Taylan Ertuğrul'un yazıp yönettiği "Mahallenin Neşesi"nde, Işık Öztorun, Pınar Ünsal, Tekin Ezgütekin, Ahsen Gül Ever ve Ufuk Tuncer rol alıyor.

Eserde, iş arayan Hamdi'nin mahalleye gelen Karagöz-Hacivat gösterisinden etkilenmesi ve İsmail'in fikriyle kapı kapı dolaşarak mani söylemeye, bir taraftan da tef çalarak bahşiş toplamaya karar vermesi konu ediliyor.

Oyun, 11 Ocak Çarşamba günü saat 11.00 ve 15 Ocak Pazar günü saat 14.00'te SDKM Oda Tiyatrosu'nda beğeniye sunulacak.

"Henry ve Alice'in Gizli Yaşamları"

David Tri·stram'ın yazdığı, çevirmenliğini Sinan Gürtunca'nın yaptığı "Henry ve Alice'in Gizli Yaşamları", SDKM Oda Tiyatrosu'nda 11 Ocak Çarşamba saat 20.00'de sahnelenecek.

Yönetmenliğini Eylem Tanrıver'in üstlendiği oyunda, birbirlerini severek evlenen Henry ve Alice'in ilişkisi anlatılıyor.

-"Jan Dark"

Bernard Shaw'ın yazdığı, Muzaffer Aksoy'un çevirmenliğini yaptığı "Jan Dark" adlı oyunda, Yaşar Özveri·, Aydın Si·galı, Şafak Karali·, Ufuk Aşar, Nuri Karadeni·z, Aytek Mete Elgün, Volkan Di·nç, Esra Yaşar'ın da aralarında bulunduğu kalabalık sanatçı kadrosu rol alıyor.

Jan Dark'ın kahramanca yaşamı ve ölümünün konu edildiği oyun, 12 Ocak Perşembe saat 20.00'de, 13 Ocak Cuma saat 20.00'de 14 Ocak Cumartesi saat 15.00 ve saat 20.00'de SDKM Büyük Sahne'de izlenebilecek.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Süleyman Demirel Yıldırım Türker Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title