Haberler

İnönü Üniversitesinde "Konuya Yeniden Dönmek" Adlı Sergi Açılacak

İnönü Üniversitesi bünyesinde kurulan Kadın Sorunları Araştırma Merkezi tarafından “Konuya Yeniden Dönmek” adlı resim sergisi açılacak.

İnönü Üniversitesi bünyesinde kurulan Kadın Sorunları Araştırma Merkezi tarafından "Konuya Yeniden Dönmek" adlı resim sergisi açılacak.

21-30 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan sergiye, Adnan Yalım, Ahmet Yeşil, Atilla İlkyaz, Bedri Baykam, Ekrem Kahraman, Ergin İnan, Figen Batı, Gülten İmamoğlu, Hüseyin Elmas, Mesut Yaşar, Nancy Carol Atakan, Nazan Azeri, Nazan Erkmen, Necmi Karkın, Tulin Onat, Yüksel Göğebakan, Zahit Büyükişleyen ve Zuhal Arda gibi önemli akademisyen ve sanatçılar katılacak. Koordinatörlüğünü İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Necmi Karkın'ın yaptığı sergi, sanatçıların kendi tarz ve ele aldıkları konular itibarıyla çok zengin bir içeriğe sahip olma özelliğinin yanında Dünya Sanat Gününe dikkat çekmek amacıyla Kadın Sorunları Araştırma Merkezinin önemli bir projesi olarak görülüyor.

Sergi, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve Kadın Sorunları Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yetkin Gök'ün katkılarıyla İnönü Üniversitesi Kongre kültür merkezinde düzenlenecek. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Ahmet Yeşil Karkın Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title