Haberler

Gizli Güzellik "Collateral Beauty" 23 Aralık'ta Vizyonda

Oscar ödüllü yönetmen David Frankel'ın yönettiği düşündürücü drama "Collateral Beauty/Gizli Güzellik" Will Smith , Edward Norton, Keira Knightley, Michael Peña, Naomie Harris, Jacob Latimore, Oscar ödüllü Kate Winslet ve Oscar ödüllü Helen Mirren'dan oluşan zengin bir oyuncu kadrosuna sahip.

New York'lu başarılı bir reklam yöneticisi yaşadığı trajedi üzerine hayattan elini ayağını çeker. Kaygılanan arkadaşları umutsuzca onunla bağlantı kurmaya çalışırken, o Aşk, Zaman ve Ölüm'e mektuplar yazarak evrenden yanıtlar ister. Bu değişmez olguların dolu dolu yaşanmış bir hayatla nasıl iç içe geçtiğini, ve en derin kayıpların bile anlam ve güzellik anları ortaya çıkarabildiğini anlamaya başlaması ise ancak mektuplarının beklenmedik kişisel yanıtlar getirmeleriyle gerçekleşir.

Oscar ödüllü yönetmen David Frankel'ın yönettiği düşündürücü drama "Collateral Beauty/Gizli Güzellik" Will Smith ("Suicide Squad", "Concussion"), Edward Norton ("Birdman or [The Unexpected Virtue of Ignorance]"), Keira Knightley ("The Imitation Game"), Michael Peña ("The Martian"), Naomie Harris ("Spectre"), Jacob Latimore ("The Maze Runner"), Oscar ödüllü Kate Winslet ("The Reader", "Steve Jobs") ve Oscar ödüllü Helen Mirren'dan ("The Queen", "Trumbo") oluşan zengin bir oyuncu kadrosuna sahip.

Frankel ("Marley & Me", "The Devil Wears Prada", "Dear Diary") filmi Allan Loeb'un ("Wall Street: Money Never Sleeps", "21") senaryosuna dayanarak yönetti. Filmin yapımcılığını Bard Dorros ("Triple 9"), Oscar ödüllü Michael Sugar ("Spotlight"), Loeb, Anthony Bregman ("Foxcatcher") ve Kevin Frakes ("John Wick"): yönetici yapımcılığını ise Toby Emmerich, Richard Brener, Michael Disco, Michael Bederman, Peter Cron ve Bruce Berman gerçekleştirdi.
Frankel'ın kamera arkası yaratıcı ekibi görüntü yönetiminde Maryse Alberti ("Creed"), yapım tasarımında Beth Mickle ("Whiskey Tango Foxtrot") kurguda Andrew Marcus ("American Ultra") ve kostüm tasarımında Leah Katznelson'dan ("How to Be Single") oluşuyor. Filmin müziği Theodore Shapiro'nun ("Trumbo") imzasını taşıyor.
Filmin kapanış jeneriğinde platin albüm ödüllü Grammy adayı OneRepublic'in seslendirdiği yeni şarkı "Let's Hurt Tonight"ın özel bir versiyonu çalıyor.
New Line Cinema, Village Roadshow Pictures işbirliğiyle, bir Anonymous Content- Overbrook Entertainment Production ile PalmStar Media ve Likely Story yapımı "Collateral Beauty/Gizli Güzellik/Gizli Güzellik"i sunar. Filmin dağıtımını bir Warner Bros. Entertainment kuruluşu olan Warner Bros. Pictures, seçili bölgelerde ise Village Roadshow Pictures gerçekleştirecek...

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Keira Knightley David Frankel Edward Norton Will Smith Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title