Haberler

Arkeoloji ve Sanat Dergisi Sayı: 143 Kitabı

Arkeoloji ve Sanat Dergisi Sayı: 143 Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Arkeoloji ve Sanat Dergisi Sayı: 143 Kitabı kitabının kısa özeti.

İçindekiler; Türkiye'de Arkeoloji ve Sanat Tarihi Dergi Yayıncılığının İstikrarlı Adresi: Arkeoloji ve Sanat. Kuruluşunun 35. Yılında Bir Dostun Gözünden-A. Vedat Çelgin- Uluslararası Kazı, Araştırma ve Arkeometri Sempozyumları (1979-2013) 35 Yılın Ardından Türkiye Arkeolojisinin Gelişmesine Katkılarına Genel Bir Bakış-Mehmet Özdoğan - Nezih Başgelen-Yenikapı Kurtarma Kazıları: Neolitik Dönem Çalışmaları-Zeynep Kızıltan - Mehmet Ali Polat-İlk Kalkolitik Çağ'da Konut ve Yerleşme: Aktopraklık Höyük-Necmi Karul-Barcın Höyük ve Marmara Bölgesi'nde Tarımın Başlangıcı-Fokke Gerritsen - Rana Özbal - Laurens Thissen-M.Ö. II. Bin Acemhöyük Metal İğneleri-F. Gülden Ekmen-Urartu Krallığı'nın Batı Sınırında Yeni Bir Keşif: Meryem Dağı Kalesi-Veli Sevin - Feridun Şedele - Bülent Demir- Lydian Art: Diversity and Cultural Interaction on an Anatolian Kingdom-R. Gül Gürtekin-Demir-Antik Dönem Sanatında Bereket Boynuzu-Aynur Civelek-Zeugma (Seleucia) Mezar Stellerinin Değerlendirilmesi ve Bir Grup Yeni Buluntu-Hüseyin Yaman-Dionysos Kültü-Berna Şirvan-Damatris Sarayı Tonozlu Yapı Restorasyon Projesi-Berk Sürel - Kutgün Eyüpgiller-Tarihi Kartpostallarla Osmanlı Anılarının Ardındaki Selanik-Nezih Başgelen-Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi-Deniz Sarı-"Arkeoloji Uygulama Alanı"Özgürlüğün Yudumu: Commandaria-Ejdan Sadrazam - Şevket Öznur-Yağlıboya Eserlerin Sergilemelerde Zararlı Işınımlara Karşı Korunması ve Louvre Notre Dame Müzesi Örneği-Burak Boyraz-Fora Yelken Akdeniz ve Gemileri

Yazar: Kolektif

Yayınevi: Arkeoloji ve Sanat Yayınları

ISBN: 2880000107910

Boyut: 20.0x28.0

Sayfa Sayısı: 198

Basım Yılı: Temmuz 2013

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Necmi Karul Ali Polat Marmara Türkiye Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title