Haberler

Adam Mısın!" Filminin Galası Yapıldı

Emir Khalilzadeh'in yönettiği ve başrollerinde "Beyaz Futbol" programının yorumcularının yer aldığı "Adam Mısın!

Emir Khalilzadeh'in yönettiği ve başrollerinde "Beyaz Futbol" programının yorumcularının yer aldığı "Adam Mısın!" filminin galası yapıldı.

Yapımcılığını Filmhane'nin üstlendiği, senaryosunu Cihat Zembat ve Olkan Serdar Yıldız'ın yazdığı filmin galası, Kanyon Cinemaximum'da gerçekleştirildi.

Başrol oyuncularından Sinan Engin, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Filmin amacı, 'Beyaz Futbol' markasını beyaz perdeye taşımak. Bu işte maddi bir beklentimiz yok. Bir anı olsun istedik. Halkımızın teveccühü bizi çok memnun edecektir. Türk halkının rahatlıkla gidebileceği eğlenceli bir film oldu." dedi.

Filmde rol alan Rasim Ozan Kütahyalı da, herkesin stresini ve derdini unutmak için bu filme gelebileceğini belirterek, "Yönetmenimiz Emir Khalilzadeh bir sinema dehası. Bu filmde herkes gülüp eğlenecek." ifadelerini kullandı.

Filmde iddialı olmadıklarını söyleyen Ahmet Çakar ise istedikleri şeyin sadece insanları mutlu etmek olduğunu dile getirdi.

Ertem Şener da filmin kendileri açısından önemli bir tecrübe olduğunu ifade ederek, "Beyaz Futbol'un buralara kadar geleceği belliydi. En başta oyuncu kadrosuna teşekkür ediyorum. Şunu da belirtmek isterim ki 'Beyaz Futbol'da olan şeyler bu filmde yok, çok başka bir hikaye." şeklinde konuştu.

Film

Televizyon ve futbol takipçilerinin yakından tanıdığı futbol yorumcuları Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Abdülkerim Durmaz ve Ertem Şener'in başrollerini paylaştığı film, "Beyaz Futbol" ekibinin sponsor tarafından organize edilen tatile çıkmasıyla başlıyor. Kafa dinleyip eğlenmeyi planladıkları tatilde, ekibin başına hiç beklenmedik, komik olaylar geliyor.

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Kadir Çöpdemir, Ceyhun Yılmaz, Serdar Ortaç, Nagehan Alçı gibi isimler de yer alıyor.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Rasim Ozan Kütahyalı Serdar Yıldız Cinemaximum Sinan Engin Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title