Haberler

Kulp'ta şehit edilen hakim ve savcı için mevlit

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde 1992'de PKK'lı teröristlerce şehit edilen hakim Özkan Şahin ve Cumhuriyet Savcısı Yılmaz Acar için mevlit okutuldu.

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde 1992'de PKK'lı teröristlerce şehit edilen hakim Özkan Şahin ve Cumhuriyet Savcısı Yılmaz Acar için mevlit okutuldu.

Kulp Merkez Camisinde düzenlenen mevlit programına, Belediye Başkan Vekili Kaymakam Mustafa Gözlet, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özer, savcı İsmail Göler, hakimler Yadigar Sekin ile Züleyha Turhan, adliye personeli, daire amirleri, sivil toplum kuruluş üyeleri ve şehit aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, mevlit okutuldu, ilahiler seslendirildi ve dua edildi.

Cumhuriyet Başsavcısı Özer, programın ardından yaptığı açıklamada, 1992 yılında Kulp ilçesinde şehit olan hakim ve savcıları unutmalarının mümkün olmadığını söyledi.

Görevi başında şehit olanları hayırla yad ettiklerini belirten Özer, "Onların bu mesleğe vermiş oldukları değer, bu meslek için harcamış oldukları mesai ve canlarını ortaya koymuş olmaları anlamında onlar her zaman gönlümüzde, unutmayacağımızı ifade etmek anlamında şehitlerimizi burada andık." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Kulp Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title