Haberler

Dükkanının önünde küfürlü konuşan şahısları uyaran esnaf saldırıya uğradı

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta lokanta sahibi ile çalışanları, iş yerinin önünde küfür ederek konuşan alkollü şahısları uyardı. Uyarıya sinirlenen şahıslar, önce esnafa saldırdı, ardından lokantanın camlarını kırdı.

Gece saatlerinde Kurtuluş Mahallesi'ndeki bir lokantanın önünde meydana gelen olayda, lokanta sahibi ile 2 çalışanı, iş yeri önünde küfürlü konuşan Mustafa P. ile Kemal Ç.'yi uyardı. Alkollü olduğu belirtilen şahıslarla iş yeri sahibi ve çalışanları arasında tartışma çıktı.

BIÇAK İLE ÇAKMAK ÇALDILAR

Tartışma sırasında Mustafa P. ile Kemal Ç., lokantanın camlarını kırarak kaçtı. Şüpheliler kaçarken de bir büfenin tahta kapısını kırıp 3 bıçak ile 4 çakmak çaldı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına altına aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (5)

Mekanci:

Eeeee goz alti sonrasi ne oldu serbestmi kaldi caydiricilik olmali ceza olmali salmayin artik salmayin

10
3
yanıtYanıtla
Senar:

inşallah adamın masraflarını bu 2 adama karşılatırlar, yoksa yaptıkları yanlarına kâr kalır bu dünyada,

10
2
yanıtYanıtla
..:

Yaptıklarını karşılamak zaten vazifesi. Ceza değil o bedel.

yanıt7
yanıt0
senar:

cezası o olsun anlamında söylememiştim, zaten bir ceza almazla büyük ihtimalle, birde masrafı işsisiz, şuyuz, buyuz diyerek ödemezlerse, yanlarına kar kalır

yanıt0
yanıt0
he:

Alkolü kaldıramayanlar içmesin ya da evinden çıkmasın. Bu arada yasaklarda gece saatlerinde lokanta neden açık ve o sarhoşların dışarda ne işi varmış o da ayrı bir konu.

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title