Haberler

İstanbul'da yol verme kavgası kanlı bitti

Güncelleme:

İstanbul Küçükçekmece'de, araçlı iki grup arasındaki yol verme tartışmasında kavgaya dönüştü. Silahlı kavgaya karışan bir gruptan 2'si silahın dipçiği ile kafasından, 1 kişi ise bacağından aldığı kurşunla yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken saldırganlar ise araçla olay yerinden kaçtı.

DİPÇİKLE KAFASINA VURULDU

Olay, saat 01.00 suları Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi Şadırvan Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, araçla giden iki grup sokakta karşılaşarak yol verme tartışması yaşadı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada sürücü kimliği alınamayan araçtan inen şahıslar silahın dipçiğiyle karşı gruptan Sergen A, ile Sertaç Y'nin kafasına vurmaya başladı. Her ikisi de kafalarından aldığı darbeyle, arkadaşları Beyhan K, ise sıkılan kurşunla ayağında yaralandı.

Küçükçekmece'de yol verme kavgası kanlı bitti: 3 yaralı

POLİS DAKİKALARCA BOŞ KOVAN ARADI

Yaralılar kanlar içinde yere yığılırken, saldırganlar araçla olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaralılar, arkadaşlarının araçlarıyla hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri ise olayın yaşandığı yeri güvenlik şeridi ile kapattı. Daha sonra polis olay yerinde delil ve güvenlik kamerası incelemesi yaptı. Vatandaşların 'daha fazla kovan var' demesi üzerine polis dakikalarca boş kovan aradı, ancak bulamadı.

Yapılan incelemenin ardından polis, saldırganları yakalamak için geniş çalışma başlattı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Küçükçekmece Haberler

500

Yorumlar (7)

MECZUP:

Polisler yapılan şikayetlere ayaklarını sürüye sürüye gidiyor trafikte sorun yaşadığımızda işin kötüye gitmesini önlemek için polise müracat ettiğimizde görevlerini yapmamak için kaba bir deyimle ayak yapıyorlar bu gibi olayları angarya olarak görüyorlar ölümcül sonucu olacak tartışmalara müdahalede bazen isteksiz davranıyorlar yaş 60 oldu bu genç görevliler omuzlarındaki bu sorumluluğun farkında olmadıklarını görüyor ve hissediyorum bunlar işin havasında haklarını bilmezsen sana bile sataşıyorlar laf sokmak için fırsat kolluyorlar

6
0
yanıtYanıtla
Türk:

Bu trafik terörüne bir çözüm bulmak gerekiyor. Genci yaşlısı herkes deli gibi araba kullanıyor. Saygı sıfır. Yol vermemek için kaza yapmayı bile göze alıyorlar. Sinyal yok bı anda önüne kırarlar milletin. Arkadan dibine girer oyun oynar gibi rahatsız eder kaza yaptırır. Düşman askeriymissin gibi yol vermezler ters ters yüzüne bakarlar. Hele senden kalabalıklarsa öldürebilirler bile. Tek oldukları zaman tavuk gibiler.

5
0
yanıtYanıtla
Ibrahim:

Gece 1 de sokaklarda gezen iki grup...zaten hırlaşmaya yer arıyordur...bahaneside yol verme...alkol de varsa hepsinin geçiş üstünlüğü var

4
1
yanıtYanıtla
ONÜÇ:

birbirlerine iyi yol vermişler cahiller yol verme kavgası mı olur. ama insan cahil olunca oluyor. Çünkü cahil her zaman haklı, cahil her zaman cesurdur. Çünkü bir insan ne kadar cahilse o kadar cesurdur. Eğitim şart.

4
0
yanıtYanıtla
salo:

herkezde bıçak; silah. millet kafayı yemiş arkadaş

4
0
yanıtYanıtla
iyi giden ne var:

Memlekette huzur kalmadı . Her gün her dakika geçmiyor ki bir psikopat ceza evi kaçkını birilerinin canını yakmasın.

1
0
yanıtYanıtla
www.:

Keşke hekimlerimiz insanlara biraz sabır biraz merhamet birazda vicdan nakli yapmayi basarabilseydi insanlığını unutmuş warliklar için gerekli

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title