Haberler

Ünlü şair Küçük İskender, son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme:

Kanser tedavisi gördüğü hastanede dün 55 yaşında hayatını kaybeden Küçük İskender olarak bilinen şair Derman İskender Över'in cenazesi İstanbul'da defnedildi. Cenaze törenine sanat dünyasından pek çok isim katıldı.

Geçtiğimiz sene kaser teşhisi konulan Küçük İskender lakaplı ünlü şair Derman İskender Över, 55 yaşında hayatını kaybetti. 55 yaşındaki Över'in cenazesi düzenlenen törenden sonra İstanbul'da defnedildi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Küçük İskender için Ortaköy Mecidiye Camisi'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Küçük İskender'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Zafer Algöz, Ahmet Mümtaz Taylan, Bedri Baykam, Can Bonomo'nun da aralarında bulunduğu sanatçılar, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile vatandaşlar katıldı.

CHP'Lİ İSİMLER ÇELENK GÖNDERDİ

Camide, sanatçının annesi Nilsu Över ve kız kardeşi Elif Över, taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı ile çok sayıda sanatçı ve yayınevi çelenk gönderdi.

Kılınan cenaze namazının ardından Küçük İskender'in cenazesi, defnedilmek üzere alkışlarla Zincirlikuyu Mezarlığı'na uğurlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Küçük İskender İstanbul Haberler

500

Yorumlar (10)

kral:

akın eden ünlüler mi. kimse takmamış yaa.

8
4
yanıtYanıtla
Zubi:

Rahmetlinin vasiyetini yerine getiriyorlardir ( kimse aglamasin, herkes dans etsin, şarkı söylesin, sevdiklerini arasın vb. . . . )

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

Aman gözlükleri unutmayın. . . . .

4
0
yanıtYanıtla
TENEKE ADAM:

Ya ben merak ettim şiirlerinden bir kaçını okumaya çalıştım , . anlamaya çalıştım , yukarıdan aşağı , aşağıdan yukarı okudum bir şey anlamadım . Sonunda karar verdim . İtiraf ediyorum ben bir GUNDİ yim . lan gundiler benden iyidir , ben resmen salağım . . .

1
1
yanıtYanıtla
TENEKEYEEEE:

TENE ADAM. dikkat ettim de çok boş yazıyorsun. . sanki kafan kavun gibi he öylemi

yanıt2
yanıt0
KOMİKZADE EFENDİİİİİİİİİİİİİ:

TENEKE. kafan da teneke gibi valla. güldürdün ya beni. . . ALLAH seni güldürsün komik şey. .

yanıt3
yanıt1
Zubi:

Unlululer akin etmiş ama ters tarafa!!!!Keşke gorebilseydin keşke. . . . . . .

1
1
yanıtYanıtla
Zuhal:

Yaaa Iskender kardeşim çok isterdim bu yolculuğa çıkarken seni kimlerin ugurlamadigini gormeni!!Hayattayken sana sirnasanlar yokluğunda sivismislar belli ki ( bir kaçı hariç ). . . . . . .

1
0
yanıtYanıtla
ŞAİRMAİR:

Hristiyan gibi yaşa, müslüman gibi defnedil !

0
1
yanıtYanıtla
cc:

yaşarken bir kere bile adını basından duymadığımız adamlar ölünce kıymete biniyor haberleri yapılıyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title