Haberler

Kübra'yı takside dövüp, tabancayla yaralayan sevgilisi tutuklandı

Güncelleme:

İzmir'de, 46 yaşındaki adam kendisinden ayılmak isteyen 26 yaşındaki sevgilisi Kübra'yı, takside dövdükten sonra tabancayla bacağından vurdu.

İzmir'in Konak ilçesinde, Mustafa Ölmez (46), kendisinden ayılmak isteyen sevgilisi Kübra Mina Y.'yi (26) bindikleri takside dövdükten sonra tabancayla bacağından vurdu. Yaralı genç kadın, hastanede tedaviye alınırken, gözaltına alınan Ölmez ise mahkemece tutuklandı.

GENÇ KADINI TAKSİDE DÖVDÜ

Olay, Konak'ın Hatay semtinde meydana geldi. Mustafa Ölmez ile sevgilisi Kübra Mina Y., bindikleri takside tartışmaya başladı. Kübra Mina Y.'nin kendisiyle evlenmemesi durumunda ayrılacağını söylediği Ölmez, genç kadını dövmeye başladı.

BACAĞINDAN VURDU

Ölmez, bu sırada belinden çıkardığı tabancayla da Kübra Mina Y.'yi bacağından vurup, yaraladı. Taksicinin durmasının ardından Ölmez, araçtan inip, kaçtı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Kübra Mina Y. ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Kübra Mina Y., Mustafa Ölmez'den şikayetçi oldu. Polis ekiplerin yaptığı araştırma sonucu Ölmez, kısa sürede yakalanıp, gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mustafa Ölmez, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ölmez Konak İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

müfit:

O yolun yolcusu o yolda harcanır huzurlu hayat istiyorsan ona uygun hayat yaşayacaksın.

30
24
yanıtYanıtla
TXX:

SÜLALENİZDE HİÇ HATA YAPAN YOK HERALDE. İSTERSENİZ BUKADAR BÜYÜK KONUSMAYIN İSMİ MÜFİT OLAN ŞAHIS. . .

yanıt23
yanıt9
mert:

müfit boşuna konuşmamış başına gelmeyen bela dert keder kalmamış onu ima ediyor

yanıt1
yanıt1
NİL:

bu habere gülen insanlar var ne zamandan beri başkasının üzüntüsüne sevinir olduk hiç birimiz günahsız değiliz başkalarını eleştirmeden önce lütfen ben neyim diye düşününüz saygılar!

39
6
yanıtYanıtla
Mustafa:

Kendinden 20 yas büyük le bir kadının ne işi olur Tabiki para eğlence

31
4
yanıtYanıtla
Tuğba:

Yaşıtımız olan erkeklerin aklını beğenmiyoruz çocuk gibi oluyorlar...20 yaşta gerçekten fazla ama öküz her yaşta öküz elleri kırılsın

yanıt2
yanıt6
trabzonlu:

hadi ordan. bilmeden atma. paraya gıtseydı ayrılmak ıstemezdı maaallllllllllllllllll

yanıt2
yanıt0
YANİ:

AF EDERSN BACIMDA BKMU var dıda böyle bir insana benzemedik mahluğu sırf cebinde 3 kuruşu var diye kollarına atladın :( kadın müsvetteleri

18
1
yanıtYanıtla
sweetch07:

ee kendinden 20 yaş büyükle ilişki yaşamaya devam et bidahakine kafana sıkarlar:)

13
2
yanıtYanıtla
Adem:

Türkiyede ne kadar ödlek varsa hepsinin cebinde silah bulunuyor , bunlar hic biri adam degil . Elinde silah bicak olmasa sesi cikmaz bunlarin . Bireysel silahlanmayi durdurmayanda suc .

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title