Haberler

Köylerimizdeki Sosyal Tesislerinin Harcına, Bir Kürekte Bizden

Güncelleme:

Demirci bağlı köylerimizde son yılda yaşanan sosyal tesis patlaması adeta tavan yaptı.

Köylerde düğün salonundan aşevlerine, köy konağından, sağlık ocağına kadar birçok tesisin temeli atılırken son günlerde hava şartlarının da iyi gitmesi sonucu çalışmalar yeninden hız kazandı.

Demirci'nin dört bir yanından köylerden gelen çakıl, çimento, fayans, tuğla gibi inşaat malzemesi ihtiyaçlarına imkânlar ölçüsünde yetişmeye çalıştıklarını belirten Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel" Tüm köylerimizde akıl almaz bir çalışma var. Her muhtarımız seçimlerden önce başlamış oldukları ya hizmeti tamamlamanın heyecanı ve şevki içinde ya da yeni bir hizmet üretmek için temel atma gayretinde olduğunu görüyoruz. Çanakçı köyümüzde de düğün salonu ve yemekhane olarak kullanılacak bir tesisin su basmanı atılıyor. İnşallah bu yıl içinde tamamlayarak hizmete alınır. Köyden vatandaşlarımızın imece ile yaptıkları bu çalışmalar bizlere de büyük bir heyecan veriyor. İnşaatın kum, çakıl gibi ihtiyaçlarını belediye olarak karşılıyoruz. Sağ olsun Manisa Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'de Çanakçı köyümüze inşaatın çimentosunu göndererek çalışmalara hız verdi. Köylerde ki hayırseverlerimizde kimi madden kimi de bedenen çalışarak hizmeti üretiyor. Bizde imkânlarımız ölçüsünde destek olduk, destek olmaya devam edeceğiz. Adeta bu tesisler bir yarış havasında devam ediyor. Köylerden yaşam standartlarının daha da yükseltilmesi için bu tip çalışmalara ihtiyaç var" dedi.

Köy Muhtarı Şerif Dönmez'de"Yaptığımız çalışmalar da bizlere her zaman destek olan Demirci Belediye Başkanı Sayın İhsan Temel'e teşekkür ediyoruz. Elimizdeki kısıtlı bütçeler ile hayırseverlerimizin de gayreti ile beraberce hizmet üretiyoruz. Destek veren herkesten Allah Razı olsun" dedi.

Bu yapılan düğün salonu ve yemekhaneyi de köyün büyük bir eksiğini giderileceğini söyleyen Dönmez, yıl sonuna kadar inşaatı tamamlamayı sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İhsan Temel Çanakçı Demirci Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title