Haberler

Koronanın geleceğini 5 yıl önceden bilen Bill Gates'ten Omicron uyarısı: Hepimizi eve kilitleyecek

Güncelleme:

Koronavirüs salgınından tam 5 yıl önce dünyaya ölüm saçacak bir virüsten bahseden ABD'li ünlü milyarder Bill Gates, yeni kabus Omicron varyantıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Omicron'un hepimizi eve kilitleyeceğini hatta yakın arkadaşlarının bile bu varyanta yakalandığını ifade eden Gates, "Bu birkaç ay kötü olabilir ama yine de doğru adımları atarsak pandeminin 2022'de bitebileceğine inanıyorum" dedi.

ABD'li ünlü milyarder Bill Gates, Omicron varyantı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Gates, Omicron varyantı nedeniyle tatil planlarını iptal ettiğini söylerken, yeni varyantın yarattığı vaka sayısı dalgasının Mart ayına kadar biteceğine inandığını söyledi.

ÖNÜMÜZDEKİ BİRKAÇ AY ZORLU GEÇECEK

Omicron varyantı hakkında bir Twitter gönderisi yayımlayan Gates, önümüzdeki birkaç ayın zorlu geçeceğini söylerken, buna hazır olduğunu dile getirdi. Maske takmaya devam edilmesinin ve aşı olmanın önemini vurgulayan Gates, doğru adımların atılması durumunda pandeminin 2022'de sona erebileceğini vurguladı.

"YAKIN ARKADAŞLARIM OMICRON'A YAKALANDI VE TATİL PLANLARINI İPTAL ETTİ"

Gates, "Tam hayat normale dönecek gibi göründüğünde, pandeminin en kötü kısmına giriyor olabiliriz" derken, "Omicron hepimizi eve kilitleyecek. Yakın arkadaşlarım Omicron varyantına yakalandı ve tatil planlarımın çoğunu iptal ettim" diye konuştu.

"BU HIZLA YAYILIRSA YAKINDA DÜNYANIN HER ÜLKESİNDE OLACAK"

Microsoft'un kurucusu, yeni koronavirüs varyantı çok hızlı yayıldığı için mevcut pandemi dalgasının gelecek yılın Mart ayına kadar sona ereceğine inandığını da söyledi. Bill Gates, "Bu birkaç ay kötü olabilir ama yine de doğru adımları atarsak pandeminin 2022'de bitebileceğine inanıyorum" dedi. Gates, bu hızla yayılmaya devam ederse Omicron'un yakında "dünyanın her ülkesinde olacağını" tahmin ettiğini altını çizdi.

"CİDDİYE ALMALIYIZ"

ABD'li milyarder, Omicron'un hafife alınacak bir şey olmadığı söylerken, "Özellikle de varyantın ne kadar ciddi hastalığa neden olacağını henüz bilmediğimiz için dikkatli olmalıyız" ifadelerini kullandı. Gates, "Hakkında daha fazla şey öğrenene kadar ciddiye almalıyız. Delta'nın sadece yarısı kadar şiddetli olsa bile, şimdiye kadar gördüğümüz en kötü dalgalanma olacak çünkü çok bulaşıcı" şeklinde konuştu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Koronavirüs Bill Gates Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (11)

HAKAN ARSLANOĞLU:

Silah üreten dünya da savaş çıksın ister, ilaç üreten de dünya da salgın hastalık olsun ister. Bill Gates gibi para baronları bu tür işleri yıllar öncesinden programlıyorlar.

72
8
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

cok beddua ahh aliyor yakinda görür zebanileri insallah

52
11
yanıtYanıtla
Arif Zehir :

2018 yılında merkel sen ve Uğur Şahin nedense ortak bir toplantı konferans düzenleniyor sonrasında virüs cıkıyor ve ilacı Uğur Şahin buluyor. Dalga geçmeyi bırakın insanlarla. Corona bagımlıları neden görmüyor oyunu. Alfabeyi baştan asagıya varyant diye yediriyorlar insanlara

47
9
yanıtYanıtla
ERKAN :

ee napalım şimdi onu söyle. diyelim ki bu adamlar çıkarttı bizde gördük büyük resmi. ee ne değişti bitti mi pandemi. adamların cepleri gözleri doyunca bitecek işte sonra mı ne olacak yeni pandemiler olacak. bu 10 yılda ilaç aşı savaşları olur diğerinde gıda sonra su sonra enerji ve insan oğlu helak olup gider

yanıt8
yanıt9
tövbekar 34:

seytanin sag kolu iblis insanlik düsmani paraya tapan yaratik

46
5
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

dunyada bu tur hastalıkları cıkaran bu arı ırk denen muptezeller butun kotuluklerın anasıdır hastalığı cıkaranda ve ılacını bulanda bu kansızlardır .

40
5
yanıtYanıtla
Yuzarsif Yusuf:

Plandeminin aktörleri halen aklımızla dalga geçmeye devam ediyorlar. Her türlü karlı çıkan onlar. Hala uyuyan çok. Inanan çok! Insan insan olalı bu dönem kadar aşağılamamıştır.

41
4
yanıtYanıtla
Zasebe Zasebe:

Allah'a havale ediyorum bu zilletleri

38
5
yanıtYanıtla
metheone :

Yapımda ve yayında emeği geçen şahsiyet bu işte. Tekrar eve kilitlenmeyeceğiz, geçin bunları.

25
6
yanıtYanıtla
AlperTuna:

Bir şeyi ben yapıyorsam elbette geleceğini de ben bilirim.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title