Haberler

Köpeğin Sahibi Ben Değilim, Annem!

'12.

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından verilen '12. Yılın Yıldızları Ödülleri', önceki akşam düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. 5 bin öğrencinin oy kullandığı ödül gecesinde 'En İyi Kadın Dizi Oyuncusu' dalında ödülü, ATV'nin sevilen dizisi 'Karadayı'da 'Hakime Feride Şadoğlu'nu oynayan Bergüzar Korel aldı.

'FITIK TEDAVİSİ GÖRÜYORUM'

Törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Korel, fıtık olduğunu söyledi. Güzel oyuncu "Tedavi oluyor musunuz?" sorusuna da "Uzun süredir tedavi oluyorum" yanıtını verdi. Geçtiğimiz günlerde cami avlusunda bulduğu köpeği sahiplendiği haberleriyle ilgili olarak da konuşan Korel, "Nazlı; köpeğin değil, benim yeğenimin adı. Köpeği ben değil, annem sahiplendi. Adını da 'Kuzu' koydu. Benim sokaktan sahiplendiğim bir kedim var zaten" dedi. Hayvanlarla arasının çok iyi olduğunu da söyleyen Korel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Annem sürekli bir köpek sahiplenmek istiyordu. Önce pet shop'lara baktı. Ben pet shop'lardan almasına sıcak bakmadım, o da Yedikule Hayvan Barınağı'ndan aldı. Memeleri süt dolu olarak bırakılmış, yeni doğurtulmuş bir köpeği sahiplendi. İkisi de şu an çok mutlu."

'BU SORU BİZİ SIKTI!'

Gazetecilerin "Halit Ergenç, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisi bitince sakallarını kestirecek. Bu konuyla ilgili oğlunuz için pedagog yardımı alıyormuşsunuz doğru mu?" sorusuna Korel, "Dört yıldır bu soru soruluyor, çok sıkıldık" yanıtını verdi.

HEYECANDAN ELİ AYAĞINA DOLAŞTI

Gecede 'En İyi Kadın Sinema Oyuncusu Ödülü'ne Beren Saat layık görüldü. Adının anons edilmesiyle beraber çok heyecanlanan Saat, ilginç hareketler eşliğinde sahneye giderek ödülünü aldı. Saat, oy kullanan tüm öğrencilere teşekkür etti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Yıldız Teknik Üniversitesi Bergüzar Korel Hakime Feride Beren Saat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs Boğa Yeniayının Burçlara Etkisi: Yeni Başlangıçlar, Fırsatlar ve Yenilenme Zamanı FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2024? FED faiz kararı ne olur? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? 18 Mayıs tatil mi? 18 Mayıs'ta okullar tatil olacak mı? 18 Mayıs hangi güne denk geliyor? GALATASARAY, ZAHA'YI GÖNDERİYOR MU? Okan Buruk kararını verdi: ZAHA TRANSFER Mİ OLUYOR? #9917 Amasya Belediyesi hangi parti? Amasya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bekçilik alımı ne zaman 2024? 1. Dönem bekçilik alım başvuru şartları nedir, başvuru tarihi belli oldu mu? TRABZONSPOR İLK 11'LERDE KİM VAR? Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçında ilk 11'ler kim? #9917 TRABZONSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA? #9917 Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı HANGİ KANALDA? CANLI İZLE! AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ açıklandı mı? #128204 AÖF final sınavları ne zaman? Talasemi nedir? Talasemi hastalığı tedavisi nedir? Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title