Haberler

Köpeğe Çarpmamak İçin Refüje Çarptı: 1 Ölü

- Köpeğe çarpmamak için refüje çarptı: 1 ölüMANİSA - Manisa'nın Kula ilçesinde önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran ve refüje çarpan otomobildeki bir kişi araçtan fırlayarak hayatını kaybetti.

- Köpeğe çarpmamak için refüje çarptı: 1 ölü

MANİSA - Manisa'nın Kula ilçesinde önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran ve refüje çarpan otomobildeki bir kişi araçtan fırlayarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 08.30 sıralarında D-300 Ankara- İzmir Karayolu Kula ilçesi Körez Mahallesi yakınlarında meydana geldi. 37 BJ 224 plakalı otomobilin sürücüsü Orkun A. (23), önüne çıkan köpeği çarpmamak için direksiyonu kırınca direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çarptı. Kazada sürücü Orkun A. yara almazken, araçta bulunan Yeliz K. çarpmanın etkisi ile araçtan yola savrularak olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Hayatını kaybeden Yeliz K. Kula Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kula 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title