Haberler

Köpeğe 1 ay boyunca işkence ve tecavüz eden sapık, 600 lira cezayla yakayı kurtardı

Güncelleme:

İstanbul'da bir tekel bayi sahibinin, bir köpeğe uzun süre işkence ve tecavüz ettiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan sapık, 600 TL idari para cezasına çarptırıldıktan sonra serbest bırakıldı.

İstanbul'da insanlara vicdanını sorgulatan bir olay meydana geldi. Tekel bayi işletmecisi Mehmet Haner, bir köpeğe bir ay boyunca işkence ve tecavüz etti. Olayın sosyal medyada duyulması sonrası gözaltına alınan Mehmet Haner gözaltına alındı, 600 TL idari para cezasının ardından serbest bırakıldı. Hayvanseverler, "Hayvanı koruma yasası hemen şimdi" diyerek tepki gösterdi.

İstanbul Kartal'da bir tekel bayisi sahibinin bir ay boyunca sokak köpeğine tecavüz ettiği ve dövdüğü ortaya çıktı. Mahalledeki hayvanseverlerin olayı fark etmesi sonucu talihsiz köpek veterinere götürüldü. Tecavüze uğradığı için bedeninde tümör oluşan köpek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Köpeğe 1 ay boyunca işkence ve tecavüz eden sapık, 600 lira cezayla yakayı kurtardı

TECAVÜZCÜ DARP EDİLDİ

Tecavüzcü, haberin yayılmasının ardından mahalleli tarafından linç edildi. Tecavüzcünün darp edildiği anlar sosyal medyada paylaşıldı. İhbar üzerine harekete geçen emniyet güçleri, tecavüzcüyü gözaltına aldı.

DÜKKANI TEŞHİR EDİLDİ

Mehmet Haner'in, bir köpeğe tecavüz ettiği anlara ait görüntülerin ortaya çıkması üzerine vatandaşlar, dükkana zarar vererek şahsı dövdü, dükkanın kepenk ve camlarına ''tecavüzcü sapık'' yazıları yazıldı.

Köpeğe 1 ay boyunca işkence ve tecavüz eden sapık, 600 lira cezayla yakayı kurtardı

600 TL CEZA İLE YIRTTI

Olayın duyulmasının ardından Twitter'da 20 binden fazla kişi, tecavüzcünün tutuklanmasını istedi. Hürriyet'ten Ece Çelik'in haberine göre tecavüzcü, 600 TL idari para cezasına çarptırıldıktan sonra serbest bırakıldı.

HAYVANSEVERLER İSYAN ETTİ

HAYKURDER Başkanı Erman Paçalı konuyla ilgili "Haftalarca, aylarca tecavüze uğrayan köpek öldü, faile verilen ceza 600 TL. Adam serbest. Bu yaptırımda caydırıcılıktan söz edilebilir mi?" şeklinde konuşarak karara isyan etti.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (46)

SİVASLI İBOCAN:

Emin olun virüs böyle sapıklara dahi bulaşmaz , adaletin değeri 600 lira ile sağlandı isedaha çok sapık da çıkar böyle zavallı hayvanlar da telef olur. . Dilerim hayvana yaptıkların sana da nasip olur. . .

27
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

Allah belanı versin

20
0
yanıtYanıtla
insan:

senin gibilerini allah helak etsin

19
0
yanıtYanıtla
betül:

yazıklar olsun nasıl bir sapık bir hayvan görünce böyle bir şey yaşama isteği duyar. Yazık değil mi ya hiç merhameti kalmadı artık bu insanların . Bunu bir hayvana yapan herkese yapar bu insanın serbest bırakılması normal mi

18
0
yanıtYanıtla
HAYVANLARI SEVEN Y:

Bu haberi okuyunca inanmam çok zor oldu . bu güzelim korumasız ve talihsiz köpek nasıl olur da böyle bir vicdansızcan eline düştü tabi ya yavrularım insanlara o kadar güveniyorlarki ???bu yorumu yazarken inanınki ağlayarakt yazıyorum. çünkü bu zavallı hayvana yapılan bu işkence ve tecavüz 600 TL kalmaması tek umudum sadece insanlara değer değilde bu sadık hayvanlara yapılan kötülükler sadece parayla ölçülmemeli çünkü onlarda bir can taşıyor. bazı insanlar neden bu kadar kötü?çünkü ALLAH korkusu yok

17
0
yanıtYanıtla
seskamol:

sizin gibi uçkur manyağı pislikler yüzünden hayattan soğuduk. Daha beterini yaşamadan ölmeyin inşallahhhh. ALLAH ın gazabı üzerinizden eksilmesin bir mezar taşınız bile olmasın. .

16
0
yanıtYanıtla
Geçkalmadan:

Devletimizden bu caninin ağır cezalarla cezalandırılması istiyoruz. Hayvanhakları kanununun iyileştirilerek TBMM den acil olarak geçmesini istiyoruz.

16
0
yanıtYanıtla
mehmet:

gercekten adelet yok

16
0
yanıtYanıtla
..:

Allahın belası o köpeğe hayvan denir demi. . sen hayvan bile değilsin pislik heriff

14
0
yanıtYanıtla
yasemin:

böyleleri sokağa salınınca çocuklarımızın tehlikede olduğunu devlet yetkilileri görmüyormu? ondan sonra haberlere çıkınca üzgünüz diyorlar herşeyi parayla ölçmek yanlış şimdi o bir hayvan diye düşünüp haa ver altıyüz tl git diyorlar ne bilim ya artık nasıl bir ülke haline geldik yazıklar olsun gerçekten o zavallı hayvan için çok üzüldüm allahım inşallah o köpeğin canını yakan caninin cehennemde cayır cayır yanmasını nasip eyle ve herkesede hukuk camiasına vicdan nasip eyle

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title