Haberler

Müslüman olan ABD'li şarkıcı Della Miles söylediği ilahiyle mest etti

Güncelleme:

ABD'li soul rock sanatçısı Della Miles, 10 Aralık 2019 tarihinde Konya'da düzenlenecek Şeb-i Arus Mevlana'nın 746'ıncı Vuslat Yıldönümü Töreni'ne konuk sanatçı olarak katılacak. Törene hazırlanan ünlü yıldız ilahi söyleyerek hayranlarına sürpriz yaptı.

Bir yıl önce Türkiye'ye yerleşme kararı alan Della Miles Muğla'nın Dalyan ilçesinde çiftlik hayatı yaşamaya başlamıştı. Dünyaca ünlü şarkıcı son olarak müslüman olduğunu duyurmuş ve büyük yankı uyandırmıştı. 10 Aralık'ta düzenlenecek Şeb-i Arus gecesinde sahne alacak olan ABD'li sanatçı söylediği ilahiyle dinleyenleri mest etti.

İLAHİ SÖYLEYECEK

Michael Jackson ve Whitney Houston ile birlikte uzun zaman aynı sahneyi paylaşan ABD'li soul rock sanatçısı, 10 Aralık 2019 tarihinde Konya'da düzenlenecek Şeb-i Arus Mevlana'nın 746'ıncı Vuslat Yıldönümü Töreni'ne konuk sanatçı olarak katılacak. T.C. Konya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Uluslararası Mevlana Vakfı'nın davetlisi olarak Konuya'ya gidecek olan Della Miles, 10 Aralık Salı günü saat 14.00'da Konya Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled salonunda hoşgörü, barış ve kardeşlik için ilahi söyleyecek.

Müslüman olan ABD'li şarkıcı Della Miles söylediği ilahiyle mest etti

"BU BENİM RUHANİ VE MİSTİK YANIM"

Türkiye aşığı olduğunu her fırsatta dile getiren ve Barış Pınarı Harekatı'nda Şanlıurfa Akçakale sınırına gidip Mehmetçiğe olan desteğini de gösteren Della Miles, "Ben Türkiye aşığıyım. Bu ülkenin her köşesi cennet. İnsanları mükemmel ve maneviyatta da büyük hazineleri var. Bu hazinelerden birisi de Mevlana ve onun felsefesidir. İşte bu felsefe ve inanç beni mistik müzikle buluşturdu. İlahi söylemek benim ruhani ve mistik yanım. Bunu tüm dünya ile paylaşmak istedim. Soul rock müzik ise benim vazgeçemeyeceğim sanatım. Mistik bir paylaşımla 10 Aralık'ta bir sürpriz yapacağım, soul rock konserlerimse hız kesmeden devam edecek" dedi.

Müslüman olan ABD'li şarkıcı Della Miles söylediği ilahiyle mest etti

ÇALIŞMALARA GEÇEN YIL BAŞLAMIŞTI

Geçtiğimiz yıl müslüman olan ABD'li ünlü sanatçı Della Miles, Eylül ayında Konya'ya gitmiş ve burada ilahi çalışmalarına başlamıştı.

Müslüman olan ABD'li şarkıcı Della Miles söylediği ilahiyle mest etti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mevlana Celaleddin Rumi Aralık Konya Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: 18 Nisan Perşembe Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500

Yorumlar (4)

CETO:

allahu ekber . . .

13
2
yanıtYanıtla
AÇIKÇASI:

SON NEFESTE İMAN İÇİN DUA EDEK LAAA, İŞİMİZ ÇOK ZOR YAVV

8
1
yanıtYanıtla
doğru söz:

sonradan müslüman olan bayan ile yanlarında öncesinde de müslüman olan bayanlarda ben bir müslümanlık ibaresi göremiyorum !

6
3
yanıtYanıtla
sarıkadir:

AFERİM SANA KARDEŞİM TEK DOĞRU VAR KARDEŞLİK

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title