Haberler

Canlı Yayında Oktay Vural'ı Kızdıran Soru

Güncelleme:

Konuk olduğu programda başkanlık sistemiyle ilgili sosyal medyadan gelen bir soru üzerine sinirlenen Oktay Vural, "Çok vahim ifadelerdir, hadlerini bilecekler önce" dedi.

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş 5n1k'da Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı.

"OKTAY VURAL'I ÇILDIRTAN SORU"

Programda Oktay Vural, Başkanlık sistemiyle ilgili sosyal medyadan gelen bir soru üzerine oldukça sinirlendi. Bir izleyici, Oktay Vural'dan Star gazetesi yazarı Halime Kökçe'nin "Başkanlık sistemi sünnetullaha uygundur" başlıklı yazısını yorumlamasını istedi.

"ÖNCE HADLERİNİ BİLECEKLER"

Oktay Vural, Halime Kökçe'nin bu ifadelerine tepki gösterirken "Çok vahim ifadelerdir, hadlerini bilecekler önce. Bizim önce dinimize, dini değerlerimize dil uzatmayacaklarını bilecekler. Bu benzetmelerin asıl amacının dini istismar olduğu açık." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Cüneyt Özdemir Tuğrul Türkeş Oktay Vural Komik - İlginç Haberler

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

'AK Parti'ye oy vermem' diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

"AK Parti'ye oy vermem" diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

Bakmadan Geçme

Çekya Malta maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Çekya Malta hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? RU dizisi yasaklandı mı, neden tepki çekiyor? RU dizisi konusu ne, oyuncuları kim, hangi kanalda yayınlanıyor, nerede çekiliyor? Morbius filmi oyuncuları kim, konusu ne? Morbius filmi ne zaman, nerede çekildi? Survivor CANLI izle! 7 Haziran Cuma TV8 Survivor HD izleme linki var mı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 7 Haziran Cuma İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Salah Galatasaray'a mı gelecek? Muhammed Salah kaç yaşında, bonservisi ne kadar? Çekya Malta maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Çekya Malta maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gaddar final mi yapıyor? Gaddar sezon finali bugün mü? Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor? Kızılcık Şerbeti sezon finali bugün mü? S Sport CANLI izle! 7 Haziran S Sport HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! S Sport 4K canlı maç izle Yalı Çapkını final mi yapıyor? Yalı Çapkını sezon finali bugün mü? Gaddar 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çekya Malta maçı CANLI izle! (HD) 7 Haziran Çekya Malta maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Kızılcık Şerbeti 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250
Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

500

Yorumlar (83)

Anadolu cocuğu Mobil-IOS:

MHP çapsız bir parti barajı geçmeye bilir

42
47
yanıtYanıtla
YAGMURmobilWeb@haberler.com:

Oktay biraz adam ol arabo mhpnin içine ettin

22
67
yanıtYanıtla
KarşıyakamobilWeb@haberler.com:

BARIŞ VE KARDEŞLİK İCİN OYLAR HDP YE

29
55
yanıtYanıtla
mustafaMobil-IOS:

oylar Mhp ye yeni bir kardeşlik için düzen için adalet için TÜRKLÜK İÇİN MHP ye !!!

64
20
yanıtYanıtla
AlicanMobil-IOS:

Tek çare mhp

54
22
yanıtYanıtla
?Mobil-IOS:

İnadına ülkem için mhp

35
40
yanıtYanıtla
MHPMobil-ANDROID:

Allah Yar ve yardımcınız olsun oylar mhp ye

47
27
yanıtYanıtla
zeki babamobilWeb@haberler.com:

Gerçekleri görün. Şu mhp nin başındaki zat.aynı zamanda matematik dehası zat. 1999seçimlerinde ikinci parti olarak çıkıp,fazilet partisi ve dyp ile koalisyon kurup başbakan olacakken gitti asker kuklası ecevit ve mesutla bir kualisyon kurdu. Memleketin soyulmasına ve ekonomik felaketine sebeb oldu. Mhpnin başında 18 yıl olmasına rağmen bu zatın hangi nüspet vasıflarına sahip olabildiğini anlayabilen bir Allah ın kulu yok. Tek bildiği eline verilen kağıdı o asık suratıyla okumak.bunu genç mhp liler iyi okusun.

36
34
yanıtYanıtla
Gençtürk Mobil-IOS:

Bunlar mı yönetecek Türkiye'yi farz edelim haklı konuşma adabına bak yazık

26
40
yanıtYanıtla
zeki babamobilWeb@haberler.com:

Mhp mi iktidar olacak güldürmeyin. Cuma namazı kılmaz parti binasına her sabah 9 da gelir cuma günleri öğleden sonra gelir. Sabah ilk işi seda sayanın programını izler. Doğru düzgün türkçe konuşamaz. Alparslan türkeşin zamanında parti binasındaki imamla ne tartışma geçmiştir. Neden kovuldu imam. Zamanında erbakan ve çillerle bir olup başbakan olacakken neden asker ve kukla ecevitle bir oldu. Camide 12 yaş altı kuran okumasına karşı imam a 3 yıl ceza kanununu neden imzaladı. Pkk ya dağdan inme ev,evinin eşyası,yüzü için operasyon affını neden çıkardı. İp atıyordu meydanlarda neden apoyu asmadı. Her sene çin devlet başkanına işlemeli silah neden hedi etti. Neden uygurlara şu yada bu desteği verdik diye belge veya sözü yok. Şaman dinininde dua iki eli birleştirilerek yapılır. İslamda ellerin içi yüze bakacak şekilde olur. Eyy bahçeli sen iki dinlimisin Bunları iyi araştırn mantıklı cvp verin. Kötü söz sahibine aittir.

20
44
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title