Haberler

Komedinin Yeni İkilisi

Güncelleme:

Hakan Yılmaz ve Gökçe Özyol yakında Show tv'de ekrana gelmeye başlayacak olan Ali Ayşe'yi Seviyor'da yine birlikte oynayacaklar.

Ayrılmaz ikili…

Şimdi de kayınço, damat oldular.

Hakan Yılmaz ve Gökçe Özyol Yahşi Cazibe'den sonra yakında Show tv'de ekrana gelmeye başlayacak olan Ali Ayşe'yi Seviyor'da yine birlikte oynayacaklar. Kayınço ve damat olarak güldürmeye devam edecek olan Hakan Yılmaz ve Gökçe Özyol yeni imajlarıyla da dikkat çekiyorlar. Yıllardır bıyıklı haliyle ekranlarda izlediğimiz Hakan Yılmaz bıyıklarını keserken Gökçe Özyol yeni imajı için bıyık bıraktı.

Komedide iyi bir ikili olan Hakan Yılmaz Ve Gökçe Özyol yeni tiplemeleriyle izleyicileri şaşırtacaklar.

Berber olarak izleyeceğimiz Hakan Yılmaz'ın aşık olacağı kızın ağabeyi olarak ekrana gelecek Gökçe Özyol yine Hakan Yılmaz'ın başının belalısı olacak. Birlikte oynamaktan zevk aldıklarını belirten ikili yeni tiplemeleri ile çok konuşulacağa benziyor.

Ali (Hakan Yılmaz) ve babası Kemal bey (Salih Kalyon) aynı dükkanda usta, kalfa olarak berberlik yapmaktadırlar. Baba, oğul, aynı anda aşık olmuştur. Hem de biri anasına, diğeri kızına. Ama önlerindeki en büyük engel kayınço Bekir yani Gökçe Özyol'dur.

Almanya'dan kesin dönüş yapan ve asabiyette sınır tanımayan kayınço Bekir yani Gökçe Özyol Almancı tiplemesi ile setin şimdiden neşesi oldu.

Ocak ayında show tv de yayınlanmaya başlayacak olan dizinin başlıca rollerinde Hakan Yılmaz , Salih Kalyon ve Gökçe Özyol'un yanı sıra, Nur Erkul, Sennur Nogaylar, Erdem Baş, Gülhan Tekin, Gökçe Özyol, Suat Sungur, Kerem Kupacı, Bihter Dinçel, Kayhan Yıldızoğlu, Su Kutlu, Feyza Işık, Yavuzhan Doğan, Cengiz Şahin, Birsen Dürülü, Kazım Şimşek, Değer Alp gibi isimlerden oluşuyor. Yapımcılığını NTC Medya, Mehmet Yiğit Alp'in, yönetmenliğini Bora Onur'un üstlendiği "Ali Ayşe'yi Seviyor"un senaryosu ise Şahin Altuğ, Gülhan Tekin ve Ali Aydın üçlüsüne ait. Genel Koordinatörlüğünü Nazlı Heptürk'ün yaptığı dizinin seti Balat'da kuruldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Yiğit Alp Cengiz Şahin Gökçe Özyol Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title