Haberler

Koç ve Sabancı Aileleri Hisselerini Satışa Çıkardı

Güncelleme:

Türkiye'nin en değerli iki holdinginden ayrı ayrı hisse satışı açıklaması geldi. Koç Holding ve Sabancı Holding aile hisselerinden bir kısmını satışa çıkardığını duyurdu.

Koç Holding ve Sabancı Holding'in aile hisselerinin bir kısmını satışa çıkardığı duyuruldu. Koç Holding aile hisselerinin bir kısmı için satış işlemi başlatılırken Sabancı Holding aile hissesinin bir kısmını 21 uluslararası yatırımcıya satıldığı bilgisi paylaşıldı.

KOÇ HOLDİNG, SATIŞTA CITI'Yİ GÖREVLENDİRDİ

Koç Ailesi, Koç Holding'te hızlandırılmış ön talep yoluyla 107 milyon hisse satışı için işlem başlattı. Bloomberg'in haberine göre satış işleminin 15,87 TL-16,38 TL aralığında gerçekleşmesi bekleniyor. Satış için yalnızca Citi yetkilendirilirken rakam yaklaşık 1,75 milyar TL ( Yaklaşık 490 milyon dolar) olarak hesaplanıyor.

SABANCI AİLESİ 100 MİLYON DOLAR'LIK HİSSE SATTI

Sabancı ailesi, yaklaşık 100 milyon dolar değerinde Sabancı Holding hisse satışında bulundu. Ünlü&Co.'nun açıklamasına göre, Sabancı ailesinin bazı üyeleri, hisseleri Çarşamba günkü kapanış fiyatı olan 11.1 TL'ye yaklaşık yüzde 4 indirim uygulayarak sattı. Açıklamaya göre, Sabancı hisseleri, 21 uluslararası kurumsal yatırımcıya satıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Sabancı Holding Koç Holding Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title